Gibutkowa pisze:Szary komplet jest super, ten błękitny też (choć takiego koloru nie noszę ale kształt jest fantastyczny). Ktoś je robił?
Jakiś czas temu moja siostra się "bawiła" w robienie tych kolczyków, i te kilka par mi się zostało jeszcze

Moderator: Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Szary komplet jest super, ten błękitny też (choć takiego koloru nie noszę ale kształt jest fantastyczny). Ktoś je robił?
Jagooda pisze:Z nowości jednak nic nie wybrałam, ale poproszę jeszcze kolczyki nr 25.
marysienka pisze:Poprosze kolczyki Nr 7 ze szkla.
Z czego sa zrobione kolczyki nr 42 czarne walceszklo, kamien, plastyk
No i te korale z kostkami - chyba plastyk, czy napewno plastyl
Ania i jej Nitro pisze:Witam,
kolczyki 3,5 i 13 poprosze, kwote i nr konta
Ania
ramydada pisze:Witam!
Czy mogę prosić kolczyki numer 16 (z koralikami przypominającymi jarzębinę) i nr 42 (czarne walce)?
Mam nadzieję, że moje dopiero-co-zalogowanie nie ma wpływu na wiarygodność. Miałam kiedyś konto na miau, ale zapomniałam i loginu i hasła.... Proszę o dane do przelewu.
barbarados pisze:poproszę 7 , 37 , 41a i bransoletkę. Poproszę o namiar gdzie mam wpłacić i ile
sroka7 pisze:barbarados pisze:poproszę 7 , 37 , 41a i bransoletkę. Poproszę o namiar gdzie mam wpłacić i ile
Dziękuję bardzo! Należy Ci się gratisik przy zamówieniu powyżej 20 zł (15 zł kolczyki+8 bransoletka = 23) także napisz co wybierasz w cenie 5 zł, a namiary podam Ci wieczorem.
sroka7 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Witam,
Ania
Masz na myśli kolczyki szklane czy te z koralików?
(chyba z koralików, bo nr 13 ze szkła to wisiorek, ale na wszelki wypadek proszę o potwierdzenie)
Ania i jej Nitro pisze:sroka7 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Witam,
Ania
(chyba z koralików, bo nr 13 ze szkła to wisiorek, ale na wszelki wypadek proszę o potwierdzenie)
Te ze szkla, sa sliczne
sroka7 pisze:Ania i jej Nitro pisze:sroka7 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Witam,
Ania
Te ze szkla, sa sliczne
Czyli chodziło o szklane rzeczy jednak? kurcze, a ja ten wisiorek nr 13 sprzedałam wczorajStrasznie Cię przepraszam - poszukam jeszcze w domu, może mam jeszcze podobnej wielkości wisiorek.
A kolczyki już zaznaczam właściwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości