piękny naszyjnik z cyrkonią i do tego pierścień
Moderator: Moderatorzy
marysienka pisze:Witam i poprosze ten piekny naszyjnik z cyrkonia i pierscionek - poz. 1 i 3.
Widze, ze chetnych nie ma , a kotkom potrzebne jedzonko![]()
Pytalam sie uprzednio o rozmiary, no i niby te co mam sa wieksze ale moze oddam na prezent. Czy to nowe, czy bardzo noszone?
Jono pisze:Pierścionek dzisiaj dotarłJest śliczny
Dziękuję.
iza71koty pisze:Kochani zapraszamy do Pomocy.Potrzebujemy prawie 200 kg.suchej karmy miesięcznie.
iza71koty pisze:marysienka pisze:Witam i poprosze ten piekny naszyjnik z cyrkonia i pierscionek - poz. 1 i 3.
Pytalam sie uprzednio o rozmiary, no i niby te co mam sa wieksze ale moze oddam na prezent. Czy to nowe, czy bardzo noszone?
Noszone, ale w bardzo dobrym stanie.Mogę Ci to przeczyścić przed wysłaniem w płynie polerującym.Będzie lśniło.
Więc jaka decyzja?
marysienka pisze:iza71koty pisze:marysienka pisze:Witam i poprosze ten piekny naszyjnik z cyrkonia i pierscionek - poz. 1 i 3.
Noszone, ale w bardzo dobrym stanie.Mogę Ci to przeczyścić przed wysłaniem w płynie polerującym.Będzie lśniło.
Więc jaka decyzja?
Jezeli w dobrym stanie to kupuje![]()
Przesylka bedzie do Szwecji, koniecznie polecona ale moze byc ekonomiczna, bo priorytet pewnie duzo drozszy. Prosze sprawdz to i daj znac na pw. oraz nr konta poprosze.
Zajrze dopiero wieczorem poniewaz nie bedzie mnie w domu. Pozdrawiam
marysienka pisze:iza71koty pisze:marysienka pisze:Witam i poprosze ten piekny naszyjnik z cyrkonia i pierscionek - poz. 1 i 3.
Więc jaka decyzja?
Jezeli w dobrym stanie to kupuje![]()
Przesylka bedzie do Szwecji, koniecznie polecona ale moze byc ekonomiczna, bo priorytet pewnie duzo drozszy. Prosze sprawdz to i daj znac na pw. oraz nr konta poprosze.
Zajrze dopiero wieczorem poniewaz nie bedzie mnie w domu. Pozdrawiam
marysienka pisze:Cyrkoniowy naszyjnik i pierscionek dotarly do mnie w srode wieczorkiem.
Slicznebardzo dziekuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości