koniec-Koralowo-szmaragdowo-bursztynowo...do 18.05

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 22, 2012 23:28 Re: koniec-Koralowo-szmaragdowo-bursztynowo...do 18.05

ojej przepraszam zawieszka dwa dni temu doszła

dziękuję! jest przepiękna!!

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Śro maja 23, 2012 7:13 Re: koniec-Koralowo-szmaragdowo-bursztynowo...do 18.05

Fliege36 pisze:ojej przepraszam zawieszka dwa dni temu doszła

dziękuję! jest przepiękna!!

to sie ciesze,widzę,że jesteś bursztynowa :) Ja tez,ale ja raczej długie kolczyki...niż zawieszki.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 23, 2012 11:10 Re: koniec-Koralowo-szmaragdowo-bursztynowo...do 18.05

BOZENAZWISNIEWA pisze:Przyszła wpłata od marysieńki-50zł-bardzo dziękuję
podlicze wieczorkiem i wyśle ślepinkom kasiorkę :ok:
czyli jak napisałas mam przekazać pierscionek kamari?

Oj... jeszcze nie napisalam do Kamarii. Zaraz pisze i czekam na odpowiedz - moze wieczorem - po pracy :)
Pisalam, ze mam u Marii 2 kupione juz dawno pierscionki z oplacona wysylka to ten od Ciebie mozna dolozyc i nie bedziesz miala "kramu" z wysylka. Bozenko nie pali sie, najpierw z Maria musze sie dogadac. Ja tak napisalam bo myslalam, ze Wy sie czasem spotykacie... :?:
Jak bede co wiedziala to napisze, a Tobie i Kociarni zdrowia zycze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Śro maja 23, 2012 11:51 Re: koniec-Koralowo-szmaragdowo-bursztynowo...do 18.05

marysienka pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Przyszła wpłata od marysieńki-50zł-bardzo dziękuję
podlicze wieczorkiem i wyśle ślepinkom kasiorkę :ok:
czyli jak napisałas mam przekazać pierscionek kamari?

Oj... jeszcze nie napisalam do Kamarii. Zaraz pisze i czekam na odpowiedz - moze wieczorem - po pracy :)
Pisalam, ze mam u Marii 2 kupione juz dawno pierscionki z oplacona wysylka to ten od Ciebie mozna dolozyc i nie bedziesz miala "kramu" z wysylka. Bozenko nie pali sie, najpierw z Maria musze sie dogadac. Ja tak napisalam bo myslalam, ze Wy sie czasem spotykacie... :?:
Jak bede co wiedziala to napisze, a Tobie i Kociarni zdrowia zycze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dla mnie nie ma Marysieńko problemu,kamari ma ostatnio problemy,wiec i trudno sie spotkac.Podaj namiary i bez zadnego problemu wysle pierscionek do Ciebie poleconym.Koperty juz kupiłam małe,a na przesyłke mi dałas z nawiazką,więc wole JUŻ to załatwic do końca :) Ja wysłyłam=ja ponosze odpowiedzialnosc.Pierscioneczek sobie "odpoczywa"i do wyjazdu sie szykuje w szufladce :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 28, 2012 14:37 Re: koniec-Koralowo-szmaragdowo-bursztynowo...do 18.05

Mam potwierdzenie od skarbnika slepaczkowego klubu,ze pieniazki doszły na konto potrzebujacych kotów:
"[quote="AgaPap"]Bożena za Twoje bazarki kaska doszła :1luvu: "

bazarek uważam za zamknięty i rozliczony
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia]