charm pisze:zaznaczę na razie, w przyszły weekend konkrety, na razie audyt w pracy ważniejszy...
Praca przede wszystkim

Moderator: Moderatorzy
charm pisze:zaznaczę na razie, w przyszły weekend konkrety, na razie audyt w pracy ważniejszy...
RatMaga pisze:A czy byłaby szansa na jakiś bieżnik czy coś w ten deseń z wzorem świątecznym?
frufru pisze:Halinko!
Firany doszły - cudne są, już wyprasowałam i powiesiłam - koty tak pomagały, że musiałam się przed nimi ukryć w innym pokoju, bo zbytnio "kochały" nowe firanki..
Foto z reklamą wyrobu wstawię jutro![]()
Poproszę bieżnik nr 15 z czekoladowymi motywami(ew czy można będzie dwa - porozmawiam z kuzynką i może wzięłybyśmy dwa)
LIDKA I KOTY pisze:Poproszę 1 , 8 , i 12 oraz dane do przelewu
Wiolaww pisze:halinka1403 pisze:W tygodniu nie mialam czasu,ale jutro wstawie nowe
podłość ludzka nie zna granic, jak mogłaś??
Czerwoną! Wiesz, że wszystko czerwone jest piękne? Zboczenie takie mam![]()
Numer 13 proszę / no chyba, że masz jeszcze coś jeszcze czerwonego do wyboru?/
halinka1403 pisze:Wiolaww pisze:halinka1403 pisze:W tygodniu nie mialam czasu,ale jutro wstawie nowe
Czerwone juz w drodzeBardzo dziekuję
Wiolaww pisze:halinka1403 pisze:Wiolaww pisze:halinka1403 pisze:W tygodniu nie mialam czasu,ale jutro wstawie nowe
Czerwone juz w drodzeBardzo dziekuję
przelew puszczę dopiero juto. Straszny Sajgon miałam dzisiaj w pracy i zapomniałam
Wiolaww pisze:nie doszła![]()
Czekamy cierpliwie
Wiolaww pisze:Dorotka wysłała do mnie paczkę w zeszły poniedziałek i też jeszcze nie ma![]()
Święta się zbliżają więc poczta ma wytłumaczenie
halinka1403 pisze:Wiolaww pisze:Dorotka wysłała do mnie paczkę w zeszły poniedziałek i też jeszcze nie ma![]()
Amoze ty masz listonosza -olewacza![]()
RatMaga pisze:halinka1403 pisze:Wiolaww pisze:Dorotka wysłała do mnie paczkę w zeszły poniedziałek i też jeszcze nie ma![]()
Amoze ty masz listonosza -olewacza![]()
Warto się przejść na pocztę i spytać - ja dziś odebrałam paczkę z 25.11, której listonosz jakoś 'zapomniał' awizować...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości