Moderator: Moderatorzy
Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Poproszę 19 na kup teraz - będzie dla narzeczonego na mikołaja;) Czy jest jeszcze szansa dorwać słoiczek powideł śliwkowych z czekoladą i rumem, dżemu z rabarbaru z imbirem albo 'pomarańczowo mi'?
"Pomarańczowo mi" jest na 100%, śliwki z czekoladą już wyszły niestety (za mało zrobiłam), dżem imbirowy z rabarbaru - idę pogmerać na półce
Marta_od_Kropeczki pisze:Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Poproszę 19 na kup teraz - będzie dla narzeczonego na mikołaja;) Czy jest jeszcze szansa dorwać słoiczek powideł śliwkowych z czekoladą i rumem, dżemu z rabarbaru z imbirem albo 'pomarańczowo mi'?
"Pomarańczowo mi" jest na 100%, śliwki z czekoladą już wyszły niestety (za mało zrobiłam), dżem imbirowy z rabarbaru - idę pogmerać na półce
Dżem imbirowy jakoś wynagrodzi mi brak śliwek;))
Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Poproszę 19 na kup teraz - będzie dla narzeczonego na mikołaja;) Czy jest jeszcze szansa dorwać słoiczek powideł śliwkowych z czekoladą i rumem, dżemu z rabarbaru z imbirem albo 'pomarańczowo mi'?
Dżem imbirowy jakoś wynagrodzi mi brak śliwek;))
ale dżem z rabarbaru już też wyszedłnapisałam post wyżej. Jakby coś to jest jeszcze jeden dodatkowy chutney imbirowy i "pomarańczowo mi", to co ma być Psze Pani?
LimLim pisze:Jesli mozna to proszę "pomarańczowo mi" dołozyc do mojego zamówienia.
Marta_od_Kropeczki pisze:Licytujemy za 12zł;)
Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Licytujemy za 12zł;)
LimLim ma pierwszeństwo głosu w tej sprawie
Marta_od_Kropeczki pisze:Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Licytujemy za 12zł;)
Pogubiłam się o_O
Marta_od_Kropeczki pisze: ;( to tylko chutnej;) Poczekam do 'za rok';)
kotka doroty pisze:Tutej zamelduję że,tęczowe skarpeciochy made in Zabers własnie przed chwilą przywędrowały![]()
Ogłaszam więc że,mają DT,prawdopodobnie w sobotę otrzymają DS u mojej mamuni
Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Magis pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:Licytujemy za 12zł;)
Pogubiłam się o_O
Magis pomocny wyjaśnia:
pytałaś o dostępność powideł pomarańczowych i rabarbarowych. Odpisałam, że pomarańczowe są na 100% a śliwki i rabarbar wyszedł. Zdecydowałaś zostać tylko przy chutney'u.Marta_od_Kropeczki pisze: ;( to tylko chutnej;) Poczekam do 'za rok';)
LimLim poprosiła o pomarańcze tak więc do niej należała decyzja licytacja czy kup teraz.
Mam nadzieję, że już wszystko jasne
Marta_od_Kropeczki pisze:Tak;) Póki o zrezygnowałam z konfitur i poprosiłam tylko o chutney, na którego chyba nie ma chętnych;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości