Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 20:20 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

sroka7 pisze:
Danzig pisze:Uooo, jak koniec, to 60 musi być - kto da 60 zł za Imbirka? :mrgreen: Mówią tutaj, że jest tego wart :ok:

Obawiam się, że nie sprostam wymaganiom - 59,99 PLN :wink:

(miałam się wycofać, bo w poniedziałek straciłam piesia - 8-letnią bernardynkę Kropcię :crying: i wet kosztował mnie 480zł za próbę ratowania... - dałabym i 10x tyle gdyby była szansa ją uratować... na szczęście cokolwiek to było inne psy -jest jeszcze trójka - na razie trzymają się dzielnie, może to nie była choroba zakaźna...)

Ojej, Sroka, dopiero teraz doczytalam, co jest pod tekstem tymi malenkimi literkami. Tak mi przykro, wiem jaki to bol, kiedy zwierze odchodzi :(
Jesli to w jakis sposob spowoduje to, ze usmiechniesz sie (widzialam, ze zalezy Ci na kotulku), to Imbirek jest Twoj. :kotek:
Ja i tak wspieram (chociaz kasowo marnie juz) i wespre kotki. :ok:

Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie Sroka, trzymaj sie :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw sie 18, 2011 20:33 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

65 za Imbirka :)
7ksiezyc

Post » Czw sie 18, 2011 20:45 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

Ksiazyc nas przebila :!: , 65 zl, super cena za Imbirka :ok:

Ale najwazniejsze, ze w tej sympatycznej aukcji tak naprawde to kotki wygraly :1luvu:

Fleur, nie chcesz wystawic innych Kotulkow? Sa sliczne i jak widac maja branie :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw sie 18, 2011 20:56 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

Ania i jej Nitro pisze:Ojej, Sroka, dopiero teraz doczytalam, co jest pod tekstem tymi malenkimi literkami. Tak mi przykro, wiem jaki to bol, kiedy zwierze odchodzi :(
Jesli to w jakis sposob spowoduje to, ze usmiechniesz sie (widzialam, ze zalezy Ci na kotulku), to Imbirek jest Twoj. :kotek:
Ja i tak wspieram (chociaz kasowo marnie juz) i wespre kotki. :ok:

Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie Sroka, trzymaj sie :kotek:

Dzięki Aniu! Ja i tak mój limit już dawno temu przekroczyłam na tę licytację-ale fajnie było :twisted: chyba był to jakiś sposób na odreagowanie wszystkiego...

A napisałam to tutaj, bo jakoś tak raźniej jak powie się komuś takiej stracie, kto też kocha zwierzaki i Cię rozumie...

Staram się o tym nie myśleć, ale najbardziej brakuje Kropci jak wychodzę rano i wołam "dzieci' żeby się przywitać: Pysia, Kadet, Muka i...
No i nie spodziewałam się , że Kropka odejdzie pierwsza z całej bandy...Kadet ma 12 lat i problemy ze stawami i poruszaniem się już się pojawiają, a Pysia ma cukrzycę...Muka to młody "nowy znajda" i mam nadzieję, że w zdrowiu dożyje sędziwego wieku.

Ale koniec tego smucenia, bo widzę, że Księzyc i tak dała nam radę - się przyczaiła jedna :twisted:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Czw sie 18, 2011 20:59 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

7księżyc - ja tak czułam, że coś kombinujesz! podczytuję wątek Sycowski i widziałam,ze jak się uprzesz to Cię wołami nie odciągną! Gratuluję! :piwa: ja już pasuję...
Poczekam na następną aukcję to wtedy Was przebiję :wink: bo mi się bardzo podobało!
(czy to już hazard?)
Obrazek

sroka7

Post » Czw sie 18, 2011 21:30 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

mysle ze to jeszcze nie hazard :)
ze to połączenie przyjemnego z pożytecznym :) wiec do następnego razu ;)

a wybaczcie mi to przyczajenie ....
mam taka fajną 11latke w swojej okolicy ktora dzielnie pomaga mi dokarmiać nasze bezdomniaczki - no i podczytuje ze mna forum, obiecałam jej tego Imbirka no i musiałam .... - niech poza mizianiem (a mamy tu takiego rudego kocurka który ja ubóstwia i takie tulanki odparwia ze szok:) ) ma jakas przyjemnosc a ten tutejszy Imbirek to taki nasz tutejszy Rudzielec ;)
motywację wiec miałam - jak zadzwoniłam że udało mi się Imbirka dla niej kupić to był taki pisak radosci ze w Radio Zet tak nie "piszcza" jak samochody wygrywają ;)

Imbirek jest wiec w wielu fajnych celach "wykorzystywany" a Laura rosnie na taką kociare ze ho ho .... nie ma mocnych i nie ma lepszej łapki niż ona :)

miło bylo się z Wami policytowac :)
dziekuje :D :D :D
7ksiezyc

Post » Czw sie 18, 2011 21:45 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

7ksiezyc pisze:motywację wiec miałam - jak zadzwoniłam że udało mi się Imbirka dla niej kupić to był taki pisak radosci ze w Radio Zet tak nie "piszcza" jak samochody wygrywają ;)

Imbirek jest wiec w wielu fajnych celach "wykorzystywany" a Laura rosnie na taką kociare ze ho ho .... nie ma mocnych i nie ma lepszej łapki niż ona :)

miło bylo się z Wami policytowac :)
dziekuje :D :D :D

tylko żeby teraz nikt "tajemniczy" Imbirka nie porwał! A łapkę-Laurę może warto zatrudniać w trudniejszych przyadkach :ryk: Pozdrowienia dla Laury :kotek:
Obrazek

sroka7

Post » Czw sie 18, 2011 22:00 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

dzięki Wszystkim!!!!
bardzo się cieszę, że Imbir pójdzie w dobre ręce. I jak on pachnie, Moje Panie, jak on pachnie! :D
księżyce, wszystkie numery i takie tam znacie, przypomnijcie swój adres, bo ja dbam o ochronę danych i wszystko skrzętnie wykasowuję ;)

Ania i jej Nitro pisze:Fleur, nie chcesz wystawic innych Kotulkow? Sa sliczne i jak widac maja branie :kotek:

Aniu, a przechętnie! tylko kiedy je dziergać? ;) bo teraz to zamiast pracy szukać biegam z cmentarza na cmentarz za kotami;) (Brwinów-Wola)
a tu jeszcze wielgachne bazary do zrobienia z paczek z fantami od Dobrych Forumowiczek :)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Czw sie 18, 2011 22:03 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

już wysyłam kasę :)
już się doczekać nie mogę :)

zaraz pw z adresem posle :)

dzięki :)
7ksiezyc

Post » Pt sie 19, 2011 8:51 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

Piękna cena, jupi :ryk:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Czw sie 25, 2011 15:17 Re: Imbir- kotkulek korzenny i Rózia,na masakrę z Brwinowa

odebrałam Imbirka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
szok cudny i cudnie pachnie i Twój ulubienice Ufol wącha go i leży przy nim ;)
dzis trafi w odpowiednie ręce koteczkowej dziewczynki Laury (prezent dla niej) ... a ja nostalgicznie patrzeć na niego bede jak z domu wychodzi ;)

chyba powinnas firmę kotulkową otworzyć a na przyszły rok na Jarmark Dominikanski zjechać ze swoją ofertą :)

dzieki za Imbirka - szokkk jakie cudo :)
wart był każdej ceny bo FENOMENALNY, pachnie caly dom a cel szcztyny!!!
wiecej takich bazarkow ;)
7ksiezyc

[poprzednia]