KONIEC - Biżu-Meks. i in. na Brysia operację Nero

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto cze 21, 2011 13:37 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

welina pisze:Dziękuję serdecznie za wygraną.Wybieram błękit nr.49 -takiego koloru jeszcze nie mam bo noszę się na czarno . Oddaję wygraną do dalszej licytacji i licytuję za wywoławczą :mrgreen:
No i se jeszcze popatrzę. 8)

Ten na telewizorze to Busio zrobiony dla forumowej Busio :lol:

Asiu napisałaś takim maczkiem,że lupa nie pomogła- :mrgreen:

a prosze bez maczka
Prosze mi welina tu o 2 nie wspominać. To teraz pozytywna ocena :mrgreen: . A twórczość :wink: dla zabawy jest najfajniejsza. :lol:

Ja nie potrafiłam sie zdecydować na jakieś.Wszystkie piękne a ja zawsze niezdecydowana. To mój dylemat :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 21, 2011 13:56 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:Mam taką propozycję nie do odrzucenia.
Może ja oferentce przekażę wybrane kolczyki za cenę wywoławczą?
Oczywiście jeśli się zgodzi?

Taka akcja promocyjna :wink:
Chodzi o to żeby ruch w interesie był. :kotek: :1luvu: a najukochańsi pechowcy jakieś wsparcie dostali.

Jeśli kasa potrzebna na już, a nikt nie chce ze mną się policytować to zgoda :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto cze 21, 2011 14:02 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

ASK@ pisze:
welina pisze:Dziękuję serdecznie za wygraną.Wybieram błękit nr.49 -takiego koloru jeszcze nie mam bo noszę się na czarno . Oddaję wygraną do dalszej licytacji i licytuję za wywoławczą :mrgreen:
No i se jeszcze popatrzę. 8)

Ten na telewizorze to Busio zrobiony dla forumowej Busio :lol:

Asiu napisałaś takim maczkiem,że lupa nie pomogła- :mrgreen:

a prosze bez maczka
Prosze mi welina tu o 2 nie wspominać. To teraz pozytywna ocena :mrgreen: . A twórczość :wink: dla zabawy jest najfajniejsza. :lol:

Ja nie potrafiłam sie zdecydować na jakieś.Wszystkie piękne a ja zawsze niezdecydowana. To mój dylemat :oops:

Ja nie miałam problemu,bo mam wszystkie kolory kolczyków -oprócz niebieskich..
Mam prawie dwieście lat :mrgreen: :ryk: u mnie jedynek nie było.O poezji pisałam pół żartem
pół serio.Oczywiście popieram takie trenowanie mózgu. :piwa:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto cze 21, 2011 14:08 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Postaram się hurtem odpowiedzieć na detalicznym bazarku

Kochana welino - niniejszym odkładam dla Ciebie kolczyki nr. 49 - ustalimy sposób dostawy
Asiu - nie wygłupiaj się - wszystkich to nie - ale jedną parę możesz a nawet musisz wybrać - bo jak wszystkie wybierasz to nam bazarek pęknie... proszę nie psuć zabawy i coś wybrać :evil:
ametyst55 - nie pieniądze nie są potrzebne w tej sekundzie, możemy się jeszcze bawić, ja tylko wyrażam wolę sprzedaży za cenę wywoławczą (przecież nie będziemy z kociarzy skóry zdzierać, bo jeszcze się mogą razem ze skórą kotom przydać :mrgreen: ). Tak że Pani kochana, Pani decyduje - klient nasz pan i my na każdą opcję przystać możemy...

A dziergania cudne - muszę namówić znajomych kociarzy co to koty kochają a nie chcą mieć więcej niż jednego coby może zakupili od Ciebie takie cudeńka, bo rozumiem welina, że dziergasz też na bazarki?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 21, 2011 14:11 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

No to bawmy się dalej :ok: - i podbijam sama siebie o dwa złote za każdą wybraną przeze mnie parę :mrgreen:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Wto cze 21, 2011 14:27 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Ło matko, czy ty skociałaś? :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 21, 2011 14:28 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

W.P .Meksykanko nie odkładaj nr.49 ,bo welina zrzekła się wygranej i licytuje-proszę zaznaczyć :mrgreen: . Nie wolno mnie denerwować 8) .To są koty skarbonki.Mam uszkodzone unerwienia w rękach-na razie nie robię odpoczywam.Cosik na bazarku nie chciały iść,choć są śmieszne. :( :oops:Chyba ludziska też nie mają pieniędzy.I to pociecha,że nie jestem osamotniona. :wink:

welina

Post » Wto cze 21, 2011 14:34 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

meksykanka pisze:Ło matko, czy ty skociałaś? :kotek:

Eeee tam, no chyba że skoceniem nazywasz posiadanie zaledwie dwóch kotów :ryk:

welina super te Twoje koty :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Wto cze 21, 2011 14:53 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

No nie, ja wiedziałam, że tak będzie :roll:

Ledwie zaczęłam debiutancki bazarek a tu jakaś rozróba :ryk:

Jedna licytuje sama ze sobą.
Dwie nie przyjmują nagrody w konkursie.

No kto tu rządzi?!

Dopóki fanty nie zostały wylicytowane szafarz fantów ma prawo nimi prawie dowolnie operować, może je sprzedać poza bazarkiem albo... je zjeść (ni, no tu to już po bandzie pojechałam :roll: ).

Ma prawo też do przydzielania nagród.
Jak tylko będę miała taką możliwość zdejmuję z bazarku kolczyki ny. 49 a za nie wstawię inne podobne.
A Asię też uprasza sie o odbiór nagrody :!: . No nie jest to talon na balon... ale zabawa trwa.

ametyst55 - jesteśmy zawstydzeni :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto cze 21, 2011 15:00 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Ja to jestem cieniutka w licytacji sama z sobą :oops:
i dlatego w imieniu potrzebujących zwierzaków - zapraszam serdecznie na zakupy Obrazek
Obrazek

ametyst55

Post » Wto cze 21, 2011 15:21 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Łomatkokochana zawału przez te dziewuche dostane
Obrazek

.Masz mnie słuchać-starsza jestem.Teraz tupię nogą-słyszysz Meksykanko :?: 49 i 57 za wywołaaaaaaaaaaawczą poproszę . Debiut masz cudowny.Nie dość,że pierwszy bazarek to od razu dyskusyjny.Mało jest takich fajnych -gratuluję :ok: Co niektórzy wpadną na pogaduszki-może coś kupią :mrgreen: A cosik ostatnio bazarki nie idą.

welina

Post » Wto cze 21, 2011 19:56 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

I do góry śliczne rzeczy :ok: Zapraszamy do pomocy :P Kto jeszcze :?:
Obrazek

ametyst55

Post » Wto cze 21, 2011 21:28 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

W górę, w górę. Pomoc potrzebna :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto cze 21, 2011 22:10 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

1 i 10 dla mnie?... :). za wywoławczą póki co...

licytuję jedyneczki
z licytacją to jest tak
że wspomaga się koteczki
no i jest od razu fant
każdy może kupić kolczyk
ale przecież to za mało
nie wystarczy zadać szyk
bo przebite kocią strzałą
mam i uszy i też serce
więc kupuję dziś ozdoby
by choć ciut tak ciut w podzięce
wspomóc te prześliczne koty...

10 zaś ja licytuję
ale powiem tak pokrótce
bo w niebieskim się lubuję
więc niebieskie chcę mieć wkrótce..

;).

edit: kota i psa w sumie - ale... :P - rym jest ważny, a wiadomo, że pies też kot... tylko miauczy szczekając... :D
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto cze 21, 2011 23:25 Re: Biżu-Meksyk, Wenezuela... na Brysia FelV+ i operację Nero!!!

Późną nockę mamy, lecz bazarek przypominamy :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]