ASK@ pisze:Nie żałuj Forumowiczko grosza
na chore kociaki,
co mają los byle jaki
Ile razy spojrzysz na siebie w lusterko
pomyślisz: wspomogłam choć jedno futerko
Pięknie napisane

Moderator: Moderatorzy
na chore kociaki,
co mają los byle jaki
na chore kociaki,
co mają los byle jaki
na chore kociaki,
co mają los byle jaki
ASK@ pisze:Super książki w super cenie
na Witusia i Madzi leczenie
![]()
![]()
ASK@ pisze:Wyłożymy ksiażki na ladę z ranka samego
Anna61 pisze:ASK@ pisze:Super książki w super cenie
na Witusia i Madzi leczenie
![]()
![]()
Otóż to!
Ja-Ba pisze:Madzia i Wituś to koty z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=117997&start=0
Wituś spędził w schronisku w Koninie niemal sześć lat, Madzia kilka miesięcy. Łączyła ich nie tylko bezdomność ale i nieuleczalna choroba - białaczka. Wydawało się że takich kotów nikt nie zechce, a jednak....
W tym roku uśmiechnęło się do nich szczęście - do siebie, na DT zabrała je Anna61 / wcześniej znana pod nickiem kasia86/.
Wituś i Madzia mają dom, człowieka, wspaniałe kocie życie. Anna troszczy się również o ich zdrowie a to nie jest łatwe i jest kosztowne.
Tym bazarkiem pragnę pomóc jej w opłaceniu leczenia Witusia i Madzi i podziękować za to że dostały dom.
Poniższe zdjęcia ukazują Witusia i Madzię - pochodzą one, łącznie z opisami, z wątku obu kotów prowadzonego przez Anię.Anna61 pisze:Wituś na hamaczku i przy fontannie![]()
![]()
Madziulka z Molisią![]()
![]()
Cieszę się, że Madzia ładnie je i już nie muszę jej karmić na siłę strzykawką.
Oczywiście nie wszystko jej smakuje, ale to już jest mało ważne.
Urozmaicam jej jedzonko a za filetem z kurczaka aż się trzęsie.
Chciałabym im kupić wszystko co najlepsze...chciałabym.
Zasady bazarku
1. Wszystkie książki wystawione są w opcji "kup teraz"
2. Koszty wysyłki w kwocie 6,50 / list polecony + koperta/ pokrywa kupujący/
3. Kupujący więcej książek ponosi tylko raz koszt wysyłki.
Książki:
3. "Syn śmieciarza" Kirk Douglas
Jest to poruszająca i niezwykle szczera autobiografia tego znakomitego aktora. Książka była wielkim bestsellerem w roku 1988.
Cena 15 zł + 6,50 wysyłka
7. "Jedz, módl się, kochaj" Elizabeth Gilbert
Autorka i jednocześnie bohaterka ksiązki jako trzydziestolatka przewraca całe swoje życie do góry nogami bo tylko tak mogła odnaleźć samą siebie...
Cena 25 zł + 6,50 koszt wysyłki. Książka w idealnym stanie, twarde okładki, szyta.
8. "Coco Chanel" Henry Gidel
Ta książka to biografia Gabrieli Chanel - niezwykle interesująca postać i świetnie napisana książka.
cena 25 zł + 6,5 wysyłka. Ksiązka jest w idealnym stanie, twarde okładki, szyta.
9. " Nie minęło nic, prócz lat..." Szymon Kobyliński, Aleksandra Ziółkowska- Boehm
To ksiązka niezwykła. Będzie lepiej jak przytoczę wpis z okładki.
" niezwykle wciągająca opowieść o współczesnej Ameryce i Polsce toczona w formie korespondencyjnego dialogu p[omiędzxy Szymonem Kobylińskim a Aleksandrą Ziółkowską-Boehm. Dyskusja - pełna polemik, anegdot, cytatów i dygresji - prowadzona ze swadą, ale zawsze w przyjacielskim tonie, rozpoczyna się w pierwszej połowie lat dziewięćdziesiątych, a kończy tuż po 11.IX.2001
Cena 20 zł + 6,50 wysyłka. książka w stanie całkiem dobrym choć nosi ślady wielokrotnego czytania. Okładka miękka, klejona porządnie.
I to by było na tyle jak mawiał profesor Stanisławski.
Zapraszam na bazarek który ma pomóc Witusiowi i Madzi.
ASK@ pisze:Jednak towar ,przyznam, pięknie wyłożony![]()
urozmaicony i wychwalony![]()
kup przechodniu książkę na deszczowe wieczory
czytając wiedz, że jakiś kot zasypia zadowolony!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości