kassja pisze:30 za wywoławczą proszę

Etiopia uaktualni

Moderator: Moderatorzy
kassja pisze:30 za wywoławczą proszę
dudson13 pisze:Jeżeli mogę coś zasugoerwać, to lepiej byłoby wstawić ten bazarek bna dogomanię. Założyć normalnie nowy wątek i pozapraszać dogomaniaczki. Bazarek jest świetny i dlatego warto by było aby jak najwięcej pieniążków zebrać.
Mogę pomóc założyć tam bazarek, tylko ktoś będzie musiał mi pomóc z miau.
Etiopia pisze:dudson13 pisze:Jeżeli mogę coś zasugoerwać, to lepiej byłoby wstawić ten bazarek bna dogomanię. Założyć normalnie nowy wątek i pozapraszać dogomaniaczki. Bazarek jest świetny i dlatego warto by było aby jak najwięcej pieniążków zebrać.
Książki wystawi fona na inną bidę.
Według nowego regulaminu bazarku ja na swoje zwierzaki nie moge wystawić - więc mają pecha że nie sa bezdomne ........
Hańka pisze:Etiopia pisze:dudson13 pisze:Jeżeli mogę coś zasugoerwać, to lepiej byłoby wstawić ten bazarek bna dogomanię. Założyć normalnie nowy wątek i pozapraszać dogomaniaczki. Bazarek jest świetny i dlatego warto by było aby jak najwięcej pieniążków zebrać.
Książki wystawi fona na inną bidę.
Według nowego regulaminu bazarku (oczywiściem chodziło mi o regulamin dogomanii) ja na swoje zwierzaki nie moge wystawić - więc mają pecha że nie sa bezdomne ........
A na Pchlim Targu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości