Moderator: Moderatorzy
daggie pisze:Niech mnie kule biją! Biorę ostatnią kaczkę!
(Tak na zapas, bo Filek jedną już ma, ale nie wróżę jej długiego żywota przy jego ADHD)
BOZENAZWISNIEWA pisze:daggie pisze:Niech mnie kule biją! Biorę ostatnią kaczkę!
(Tak na zapas, bo Filek jedną już ma, ale nie wróżę jej długiego żywota przy jego ADHD)
U mnie jak dobrze idzie wędka na 2-3 dni starcza....
daggie pisze:Niech mnie kule biją! Biorę ostatnią kaczkę!
mar_tika pisze:daggie pisze:Niech mnie kule biją! Biorę ostatnią kaczkę!
Czyli bazarek małymi kroczkami zmierzył ku końcowi
daggie pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:daggie pisze:Niech mnie kule biją! Biorę ostatnią kaczkę!
U mnie jak dobrze idzie wędka na 2-3 dni starcza....
Serio??? A co się z nimi dzieje? Też masz te z Łiskasa?
Ja zauważyłam, że zaczyna lekko pękać to miejsce, gdzie się wkręca jedną część w drugą...
MIKUŚ pisze:Daggie znalazłam jeszcze jedna kaczuszkę. Jakbyś chciała to mogę wysłać 2-ie
daggie pisze:MIKUŚ pisze:Daggie znalazłam jeszcze jedna kaczuszkę. Jakbyś chciała to mogę wysłać 2-ie
O kurczę, dopiero dzisiaj zauważyłam Twoją odpowiedź!
A ta druga za ile byłaby? Bo przyznam, że chętnie wzięłabym obie
MIKUŚ pisze:daggie pisze:MIKUŚ pisze:Daggie znalazłam jeszcze jedna kaczuszkę. Jakbyś chciała to mogę wysłać 2-ie
O kurczę, dopiero dzisiaj zauważyłam Twoją odpowiedź!
A ta druga za ile byłaby? Bo przyznam, że chętnie wzięłabym obie
Też za 5 zeta
BOZENAZWISNIEWA pisze:Wędki z "wkładką"doszły.Bardzo dziękuję.Koty już mordują kaczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości