Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań SosnowiecKONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 13:59 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

:kotek:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pt kwi 08, 2011 14:08 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

Niech mnie kule biją! Biorę ostatnią kaczkę!
(Tak na zapas, bo Filek jedną już ma, ale nie wróżę jej długiego żywota przy jego ADHD :D)

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pt kwi 08, 2011 19:30 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

daggie pisze:Niech mnie kule biją! Biorę ostatnią kaczkę!
(Tak na zapas, bo Filek jedną już ma, ale nie wróżę jej długiego żywota przy jego ADHD :D)

U mnie jak dobrze idzie wędka na 2-3 dni starcza.... :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 08, 2011 19:45 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Serio??? A co się z nimi dzieje? Też masz te z Łiskasa?
Ja zauważyłam, że zaczyna lekko pękać to miejsce, gdzie się wkręca jedną część w drugą...

daggie

Post » Sob kwi 09, 2011 11:39 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

Czyli bazarek małymi kroczkami zmierzył ku końcowi :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie kwi 10, 2011 8:32 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

mar_tika pisze:

Czyli bazarek małymi kroczkami zmierzył ku końcowi :1luvu:

Tzn. Że zamykamy bazar i rozsyłam pw do wszystkich :ok:
MIKUŚ

Post » Nie kwi 10, 2011 8:40 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

Daggie znalazłam jeszcze jedna kaczuszkę. Jakbyś chciała to mogę wysłać 2-ie :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 16, 2011 9:11 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

daggie pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Serio??? A co się z nimi dzieje? Też masz te z Łiskasa?
Ja zauważyłam, że zaczyna lekko pękać to miejsce, gdzie się wkręca jedną część w drugą...

Nie tu nie chodzi o firmę.Ja mam bande walecznych kotów :lol: i to sporą...Taka "ofiarę"szybko załatwiają,a zwycięzca z urwaną zabawką rzuca się do ucieczki , a reszta go goni....Piórek nie kupuje, bo ich żywotność najwyżej kilka minut :ryk:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 16, 2011 10:18 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

MIKUŚ pisze:Daggie znalazłam jeszcze jedna kaczuszkę. Jakbyś chciała to mogę wysłać 2-ie :mrgreen:

O kurczę, dopiero dzisiaj zauważyłam Twoją odpowiedź!
A ta druga za ile byłaby? Bo przyznam, że chętnie wzięłabym obie :mrgreen:

daggie

Post » Sob kwi 16, 2011 13:53 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

daggie pisze:
MIKUŚ pisze:Daggie znalazłam jeszcze jedna kaczuszkę. Jakbyś chciała to mogę wysłać 2-ie :mrgreen:

Też za 5 zeta :wink:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 16, 2011 13:54 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

MIKUŚ pisze:
daggie pisze:

Też za 5 zeta :wink:

No to biorę dwie!
:D

daggie

Post » Sob kwi 16, 2011 14:07 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań Sosnowiec

A Ja w między czasie sprawdzę jeszcze ile wędek mam.

Jeszcze nikomu nie wysłałam. :oops: W poniedziałek idę na pocztę 2 razy :oops: bo na raz się nie zabiorę ze wszystkimi fantami do wysyłek :oops:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 9:17 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań SosnowiecKONIEC

Wędki z "wkładką"doszły.Bardzo dziękuję.Koty już mordują kaczkę :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto kwi 19, 2011 21:55 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań SosnowiecKONIEC

BOZENAZWISNIEWA pisze:Wędki z "wkładką"doszły.Bardzo dziękuję.Koty już mordują kaczkę :lol:

Super. Bardzo się cieszę :wink:
MIKUŚ

Post » Wto kwi 19, 2011 22:04 Re: Kocie wędkowanie WHISKAS....Kocia Przystań SosnowiecKONIEC

Mikuś, ja poproszę o dane do przesyłki, bom przecie jeszcze nie wpłaciła :oops:

daggie

[poprzednia][następna]