Uratuj łapkę Kukiego - kup śliczną biżu - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 20:09 Re: Uratuj łapkę Kukiego - kup śliczną biżu - KONIEC

Tamiss: Zakończyłam bazarek, ale jeśli jesteś zainteresowana brożką, to oczywiście ją wyślę, bo zapytanie padło przed końcem:)

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Czw sty 20, 2011 22:20 Re: Uratuj łapkę Kukiego - kup śliczną biżu - KONIEC

jezeli bazarek zakonczony, to podsumowujac moje zakupy widze,ze jestem winna za:
nr 3 - 10zl
w opcji KT:
nr 4 - 10zl
nr 7 - 10zl
nr 8 - 10zl
nr 15 - 30zl
razem 70zl + koszt wysylki w babelkowej kopercie ekonomicznym listem poleconym (zwyklym, bez priorytetu)

szczegoly na pw

bardzo ladne fanty, mam nadzieje ze ich sprzedaz pomoze uratowac lapke Kukiego

viola005

Od: Nie sty 02, 2011 23:36

Post » Śro kwi 06, 2011 15:22 Re: Uratuj łapkę Kukiego - kup śliczną biżu - KONIEC

Aniu, wszystko doszlo, wielka ulga. Odkrylam tez winnego tej zwloki i naszych nerwow. Mianowicie poszlam dzis z wczorajszym awizo na poczte odebrac polecony, a tu urzedniczka przynosi mi z zaplecza...4 przesylki mowiac, ze OD MIESIACA TU LEZA I JA ICH NIE ODBIERAM. Bylam w szoku. Jak to od miesiaca leza? Na to wychodzi kierownik i mowi ze juz 3 razy mnie zawiadamiali, a ja nie odbieralam. Jak mialam odebrac, skoro nie mialam awizo? I nagle zajarzylam, ze miesiac temu zmienil sie listonosz! sumienna listonoszka Olga odeszla, bo skonczyl sie jej 8-miesieczny kontrakt, a na jej miejsce mial przyjsc nowy, ktory zrezygnowal jak zobaczyl ile to lazenia i dzwigania, potem byl nastepny kandydat, tez zrezygnowal, a w koncu nastal trzeci - ktory z nich dal ciala nie wiem, za reke nie zlapalam, ale WINA JEST LISTONOSZA, ktoregos z nowych listonoszy-nieudacznikow, bumelantow i olewaczy. Winien jest tez system, krotkoterminowe kontrakty, a obecnie praca na dniowke, wszystko to upodlilo zawod i oto tego skutki!
Aniu, jeszcze raz dziekuje za wysylke i serdecznie pozdrawiam,
V.

viola005

Od: Nie sty 02, 2011 23:36

[poprzednia]