Szydełkowe ozdoby Świąteczne - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 14:26 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

dakoti pisze:Zamówienie zebrałam i oto one

Śniezynki małe 26 szt

Aniołki płaskie 15 szt

Śnieżynki duże 7 szt

Elfy 6 szt

szczegóły co dla kogo podam na pw, dobrze ?

Dziękuję, zamówienie przyjęte :)
Czy są jakieś życzenia kolorystyczne odnośnie elfów? Pozostałe rozumiem,że białe?
Pako

Post » Czw paź 21, 2010 14:36 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

Elfy wg uznania, reszta wszystko białe ;)
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Czw paź 21, 2010 14:37 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

dakoti pisze:Elfy wg uznania, reszta wszystko białe ;)

Dziękuję :)
Pako

Post » Czw paź 21, 2010 14:40 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - wątek zamówieniowy

Zrobiłam zestawienie i zabieram się do pracy, na razie proszę nie zamawiać, odezwę się, jak uznam, że z dodatkowymi zamówieniami zdążę przed świętami - jutro zdjęcia śnieżynek, proszę zajrzeć :)
Pako

Post » Sob paź 23, 2010 17:40 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

Wydziergałam parę śnieżynek (jeszcze nie są wykrochmalone) :oops:

Te są małe (4 cm) i średnie (do 5 cm) - mniejsze od 4 cm trudno zrobić, muszą być przynajmniej dwa rzędy, aby zmieścić tam jakiś wzór - trudno je nawet sfotografować
Obrazek

Te są powyżej 6cm, jak widać na większych można trochę poszaleć z pikotkami itp.
Obrazek

Na razie nie przyjmuję nowych zamówień
Pako

Post » Sob paź 23, 2010 18:04 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

Pako pisze:Wydziergałam parę śnieżynek (jeszcze nie są wykrochmalone) :oops:

Te są małe (4 cm) i średnie (do 5 cm) - mniejsze od 4 cm trudno zrobić, muszą być przynajmniej dwa rzędy, aby zmieścić tam jakiś wzór - trudno je nawet sfotografować
Obrazek

Te są powyżej 6cm, jak widać na większych można trochę poszaleć z pikotkami itp.
Obrazek

Na razie nie przyjmuję nowych zamówień

bezwzglednie wszystkie są śliczne, że brak słów. Ja mam takie od Pako sprzed 2 lat :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie paź 24, 2010 22:22 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

To ja sobie od razu wybiorę :mrgreen:
Proszę po trzy każdej z dolnego rzędu i jedną tą najbardziej z prawej strony z rzędu środkowego (mówimy oczywiście o tych większych :) )
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon paź 25, 2010 9:05 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

panikota - dzięki, zapisałam :)
Pako

Post » Pon lis 01, 2010 20:46 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

Pako

nie mogę do Ciebie prywatnej wiadomości wysłać :cry:

Fliege36

Od: Śro wrz 01, 2010 16:32

Post » Pon lis 01, 2010 22:50 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

zaznaczę sobie :) i poczekam aż robienie zamówień się odwiesi ;)
swoją drogą - śliczne małe cuda :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lis 01, 2010 22:52 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

ja też bym chciała, żeby się zamówienia "odwiesiły", bardzo bym chciała :)

asieńkaboj

Od: Śro paź 14, 2009 20:02

Post » Pon lis 01, 2010 23:29 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

Nie ma zamówień, to ja tylko w kolejce sie ustawiam, i prosze(jak sie odwiesza):
-Aniołki szydełkowe „przestrzenne”,-sztuk 5 i 10 elfów
Ostatnio edytowano Wto lis 02, 2010 7:45 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lis 01, 2010 23:49 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

To ja też w kolejce się ustawiam ;)
Na większe śnieżynki 10 sztuk:)
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Wto lis 02, 2010 8:10 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne -zawieszam zamówienia, dziergam

Kochane - bardzo przepraszam, mam dużo zamówień, a do tego ostatnie kilka dni chorowałam i nawet nie wzięłam szydełka do ręki - ale jak tylko się uporam, postaram się jeszcze trochę wydziergać przed świętami, tak się cieszę, że moje robótki cieszą się Waszym uznaniem :)
Pako

Post » Śro lis 17, 2010 14:05 Re: Szydełkowe ozdoby Świąteczne - koniec zamówień, dziergam

Pomału realizuję zamówienia, dwa już wysłane - kończę trzecie, będę się odzywać indywidualnie do osób, które złożyły zamówienie.

Niestety więcej zamówień nie mogę przyjąć - rozpisałam sobie w kalendarzu co kiedy zrobię i to tak do połowy grudnia będzie.

Gdyby ktoś chciał podziergać mogę przesłać wzory, przekazać klientów, zachęcam - to całkiem proste - a najważniejsze, że są chętni :ok:

Dziękuję :D
Pako

[poprzednia][następna]