Skoro przebijasz samą siebie, to czemu nie

Oczywiście obróżka dla kota też jest Twoja, bo wcześniej chętnych na nią nie było.
Tymczasem BAZAREK MOŻNA UZNAĆ ZA ZAKOŃCZONY 
W związku z tym iż najpierw chcę wszystko popakować i zważyć czy aby koszty przesyłki nie będą wyższe, mogę nie wyrobić się z wysłaniem PW w dniu dzisiejszym do wszystkich, którym udało się wylicytować fanty na tym bazarku. Po dziesięciu godzinach pracy w tym upale, po prostu padam. Dlatego bardzo proszę o cierpliwość, do jutra powinnam się z wszystkim wyrobić...
najważniejsze - BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ WWSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W BAZARKU I TAK FANTASTYCZNE LICYTOWANIE
szczerze mówiąc, to był mój pierwszy bazarek i jego rezultaty bardzo mile mnie zaskoczyły a najbardziej cieszy mnie pomoc Tofikowi

Dziewczyny, jeszcze raz BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ

Jeszcze w kwestiach finansowych - na PW podam adres mojego prywatnego konta, po zebraniu całej sumy z bazarku zostanie ona przelana na konto opiekunki Tofika, o czym na pewno poinformuje Jola_K - prowadząca tofikowy wątek. Na wizytę u specjalisty neurologa z Brna, który przyjeżdza do kliniki w Mikołowie raz w miesiącu, może jeszcze nie starczy, ale zebrana suma NA PEWNO będzie ogromną pomocą dla koteczka.