Bazarek dla Tofika :) - ZAKOŃCZONY-DZIĘKUJEMY!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 18:27 Re: Biżuteria, torebki i coś dla kotów - DLA TOFIKA

kosma_shiva pisze:ja poproszę:

11, 20, 39 za wywoławczą
29 za 3 pln :)

nie wiem czy się to skończyło czy jak, ale chciałam się przebić i jeszcze numer 5 dokupić :)
ale chyba mogę, bo nikt mnie nie przelicytował :) nie? nie wiem jak w obróżką, bo nikt jej nie chciał, więc moze chcesz ją na następny bazarek?

tak więc:
Nr 5. Obroża dla kota - za 6 pln, - gdyby była taka mozliwość
Nr 11. Jajo z porcelany ze złotym wzorkiem - za 6 pln
Nr 20. Komplet z błękitnym oczkiem - zawieszka na łańcuszku + kolczyki - za 10 pln
Nr 39.Kolczyki gałązki z przeroczytymi oczkami - za 5 pln :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro lip 14, 2010 19:38 Re: Biżuteria, torebki i coś dla kotów - DLA TOFIKA

Skoro przebijasz samą siebie, to czemu nie :) Oczywiście obróżka dla kota też jest Twoja, bo wcześniej chętnych na nią nie było.

Tymczasem BAZAREK MOŻNA UZNAĆ ZA ZAKOŃCZONY :)

W związku z tym iż najpierw chcę wszystko popakować i zważyć czy aby koszty przesyłki nie będą wyższe, mogę nie wyrobić się z wysłaniem PW w dniu dzisiejszym do wszystkich, którym udało się wylicytować fanty na tym bazarku. Po dziesięciu godzinach pracy w tym upale, po prostu padam. Dlatego bardzo proszę o cierpliwość, do jutra powinnam się z wszystkim wyrobić...

najważniejsze - BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ WWSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W BAZARKU I TAK FANTASTYCZNE LICYTOWANIE :)
szczerze mówiąc, to był mój pierwszy bazarek i jego rezultaty bardzo mile mnie zaskoczyły a najbardziej cieszy mnie pomoc Tofikowi :)
Dziewczyny, jeszcze raz BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ :)

Jeszcze w kwestiach finansowych - na PW podam adres mojego prywatnego konta, po zebraniu całej sumy z bazarku zostanie ona przelana na konto opiekunki Tofika, o czym na pewno poinformuje Jola_K - prowadząca tofikowy wątek. Na wizytę u specjalisty neurologa z Brna, który przyjeżdza do kliniki w Mikołowie raz w miesiącu, może jeszcze nie starczy, ale zebrana suma NA PEWNO będzie ogromną pomocą dla koteczka.

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

[poprzednia]