*** koniec***Ryby i inne na S-cką kocią Chatkę***

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 11:18 Re: ***Ryby i inne na Sosnowiecka kocią Chatkę***

Iweta pisze:Nikt nikogo nie naciaga, przeciez kazdy ma wolna wole, zechce to kupi, nie zechce to nie kupi i juz :D A na bazarku mozna sprzedac nawet powietrze z materaca.....jesli tylko znajdą sie chętni :wink:

Iwonko i stałaś śię oto właścicielką pięknej sosjalistycznej ryby i ślicznego sosnowieckiego kubeczka.
Daj znać jak z odbiorem. Kiedy będziesz i gdzie ci będzie najlepiej odebrać.
A może zajżysz do mnie do pracy - do Zamku Sieleckiego. To obok basenów na sielcu i lodowiska :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lip 12, 2010 12:45 Re: ***Ryby i inne na Sosnowiecka kocią Chatkę***

Dorota Wojciechowska pisze:
Iweta pisze:Nikt nikogo nie naciaga, przeciez kazdy ma wolna wole, zechce to kupi, nie zechce to nie kupi i juz :D A na bazarku mozna sprzedac nawet powietrze z materaca.....jesli tylko znajdą sie chętni :wink:

Iwonko i stałaś śię oto właścicielką pięknej sosjalistycznej ryby i ślicznego sosnowieckiego kubeczka.
Daj znać jak z odbiorem. Kiedy będziesz i gdzie ci będzie najlepiej odebrać.
A może zajżysz do mnie do pracy - do Zamku Sieleckiego. To obok basenów na sielcu i lodowiska :D

Niebawem sie wybieram, nie wiem czy akurat w czasie kiedy będziesz w pracy. Raczej chyba odbiorę od Marty, jesli Ci to nie sprawi kłopotu , a jesli uda mi sie przyjechac tak żeby Cie odwiedzic to na pewno wpadne :D

Podaj mi Dorotko nr Twojego konta bo chyba nie mam 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia]