*** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 16, 2010 19:51 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

mar9 pisze:drobna zmiana :oops: numer dwa w komplecie poproszę (kolczyki + łańcuszek)
ps. gwoli upewnienia się: to drugie to łańcuszek + zawieszka, czy sama zawieszka?, bo cuś mi to za tanio wychodzi :roll:

przykro mi bardzo, ale sama zawieszka na łańcuszek (nie na łańcuszku) :oops: - łańcuszków nie posiadam....

przepraszam, ale pw odnośnie przelewu itp wyślę dopiero jutro, dzisiaj nie dam rady :oops:
po burzy net działa jakby chciał a nie mógł :/

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon sie 16, 2010 20:05 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

charm,jeśli bedziesz na akcji w Silesii teraz,to poprosze po 1 sztuce każdego kotka z karabinkiem-taki "charms" :wink:
tylko najbardziej mi zależy na osobistym odbiorze.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto sie 17, 2010 6:26 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

charm pisze:
mar9 pisze:drobna zmiana :oops: numer dwa w komplecie poproszę (kolczyki + łańcuszek)
ps. gwoli upewnienia się: to drugie to łańcuszek + zawieszka, czy sama zawieszka?, bo cuś mi to za tanio wychodzi :roll:

przykro mi bardzo, ale sama zawieszka na łańcuszek (nie na łańcuszku) :oops: - łańcuszków nie posiadam....

przepraszam, ale pw odnośnie przelewu itp wyślę dopiero jutro, dzisiaj nie dam rady :oops:
po burzy net działa jakby chciał a nie mógł :/

też mi się tak zdawało ale wolałam się upewnić, bo z łańcuszkiem to by było sporo za tanio, dzieki za odpowiedź, łańcuszek sie dokupi :mrgreen:
(będę miała kolczyki z kotkami, choć ciut-ciut poczuję się jak w Złociejowie :lol: )
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sie 18, 2010 9:13 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

nr 5,6x2 i 7 z karabinkiem :mrgreen:

zawieszki świetnie wyglądają też przy bransoletce :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Śro sie 18, 2010 20:09 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

kasiek252 pisze:nr 5,6x2 i 7 z karabinkiem :mrgreen:

tzn dwa razy nr 6 czy sześć razy nr 2 ? ;>

bardzo przepraszam, ale pw z danymi do przelewu itp rano :oops:
na "mojej" trasie wykoleił się pociąg (ten, którym jeżdżę, ale o innej porze), trasa która zwykle zajmuje niecałe pół godziny zajęła ponad dwie, dodatkowo masakryczny ból głowy, i nie mam siły siedzieć przy kompie ;-(

charm

Post » Czw sie 19, 2010 9:51 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

charm pisze:

na "mojej" trasie wykoleił się pociąg (ten, którym jeżdżę, ale o innej porze), trasa która zwykle zajmuje niecałe pół godziny zajęła ponad dwie, dodatkowo masakryczny ból głowy, i nie mam siły siedzieć przy kompie ;-(

widziałam w tv 8O , dobrze, że nie jechałaś w tym składzie
na dane do przelewu poczekam
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sie 20, 2010 13:36 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

mar9 pisze:
charm pisze:

widziałam w tv 8O , dobrze, że nie jechałaś w tym składzie
na dane do przelewu poczekam

ja też (i widziałam 8O i poczekam i dwa razy nr 6 :wink: )
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Sob sie 21, 2010 18:57 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

Dziś byłam na imprezie(krótko :? )w kolczykach i bransoletce z kotkami i wszystkie się zachwycały :wink:
Poproszę jeszcze 2 pary kolczyków z nr 2.

mamaja4

Post » Sob sie 21, 2010 21:52 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

mamaja4 pisze:Dziś byłam na imprezie(krótko :? )w kolczykach i bransoletce z kotkami i wszystkie się zachwycały :wink:
Poproszę jeszcze 2 pary kolczyków z nr 2.

Bardzo się cieszę, że się podobają, ale chwilowo nr 2 się skończył :oops:

jeśli chcesz jutro na akcji, to jakieś inne (wezmę to, co mam, wybierzesz sobie :P), a jeśli te konkretne, to niestety dopiero we wtorek jest szansa, że zdążę do sklepu.. (o ile oczywiście naprawią tory, bo sklep jest do 18...)

PW powysyłałam, mam nadzieję, że wszyscy dostali ;-)

charm

Post » Śro sie 25, 2010 19:13 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

Informuję ,że przelew pooooszedł :wink:

mamaja4

Post » Pt wrz 03, 2010 7:27 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

a ja jeszcze czekam na przesyłkę :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro wrz 15, 2010 11:35 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

dostałam, są piękne, dziękuję :D
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie wrz 26, 2010 15:35 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

Cieszę się, że dotarły i że się podobają :)
Przepraszam za opóźnienia :oops:

Jak się trochę pozbieram, to uaktualnię pierwszy post, i dokupię jeszcze, żeby można było dalej zamawiać..
;-)

charm

Post » Śro wrz 29, 2010 19:37 Re: *** Wyjątkowe kotki - zawieszki - dla NIEKOCHANYCH *** -nowe

charm a czy gdzieś są na bazarkach lub będą takie fajne piłeczki na szydełku robione? :oops: :oops: :oops:
Moje kotki bardzo je lubią i z chęcią bym kupiła :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia]