PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- dokładam 5 raz :) - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie cze 06, 2010 17:49 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

Z owocami to chyba w tym roku będzie krucho, może jednak zostaw coś dla siebie jako żelazną rezerwę :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie cze 06, 2010 18:21 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x2 :)

Iweta pisze:
Willow_ pisze:Iweta - nie nakręcaj się, bo będziesz musiała zamiast do koszyka smakołyki spakowac do ciężarówki :wink:

Na moich bazarkach przetworowych zawsze dokładam , więc tradycji musiało sie stać zadość :wink: choć coraz trudniej cos "wygrzebać" 8)

tak mi się z tego "wygrzebania"smiac chce, bo kawał mi sie przypomniał...i koniec tylko wklepie...

"tak, grzebała, grzebała i teściową w ogródku wygrzebała..." 8O owocnych poszukiwań życzę :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie cze 06, 2010 19:45 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

115 :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie cze 06, 2010 22:50 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

taizu pisze:115 :mrgreen:

Dziękuje Taizu , chyba musze grzebac dalej i mam nadzieje, ze nic poza przetworami nie wygrzebie 8) :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon cze 07, 2010 12:02 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

Iweta pisze:
taizu pisze:115 :mrgreen:

Dziękuje Taizu , chyba musze grzebac dalej i mam nadzieje, ze nic poza przetworami nie wygrzebie 8) :wink:

teraz to się Iwonko rozglądaj może tam co z gór przypłyneło :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon cze 07, 2010 15:24 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

Dorota Wojciechowska pisze:
Iweta pisze:[

teraz to się Iwonko rozglądaj może tam co z gór przypłyneło :D

Nic Dorotko nie przypłyneło ale dziś grzebałam, grzebałam i...wygrzebałam 8) Jednak na razie nie dam tego na bazarek :wink:

Obrazek..Obrazek..Obrazek..Obrazek..Obrazek..Obrazek..Obrazek.....więc idę pogrzebać w spiżarni, może wygrzebię jakieś grzybki albo ogórki :mrgreen:

.

Iweta

Post » Pon cze 07, 2010 17:52 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

Grzybki i ogórki też są dobre :D Ale strasznie ciężkie :(

taizu

Post » Pon cze 07, 2010 18:07 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

taizu pisze:Grzybki i ogórki też są dobre :D Ale strasznie ciężkie :(

Ale obawiasz się ciężaru i rozmiarów przesyłki :?: kurier poradzi :wink:

Willow_

Post » Pon cze 07, 2010 21:30 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

taizu pisze:Grzybki i ogórki też są dobre :D Ale strasznie ciężkie :(

e tam ciężkie, w sezonie przesyłki bywały dużo cięższe :wink:

Iweta

Post » Czw cze 10, 2010 12:04 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

O rany, co sie z moim bazarkiem stało? 8O Całkowity brak zainteresowania, moze trzeba cos dołożyć? :wink:
BOZENAZWISNIOWA odeszła juz na zawsze :placz: Willow_ chyba też, tylko taizu została na placu boju :ok:

Iweta

Post » Czw cze 10, 2010 12:11 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

jam spłukana, ale chociaż podbiję przełykając ślinkę...
ObrazekObrazek
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Od: Śro kwi 09, 2008 15:11

Post » Czw cze 10, 2010 13:49 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

Iweta pisze:BOZENAZWISNIOWA odeszła juz na zawsze :placz: Willow_ chyba też, tylko taizu została na placu boju :ok:

Dokąd miałam pójść ... siedzę cichutko, przyczajona i obserwuję Obrazek

Że się powtórzę ... za długi terminn bazarku ustaliłaś i teraz masz :wink:

Willow_

Post » Czw cze 10, 2010 16:14 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

kubeczek pisze:jam spłukana, ale chociaż podbiję przełykając ślinkę...

Kubeczek, podrzucanie to połowa sukcesu :ok:

Willow_ pisze:Dokąd miałam pójść ... siedzę cichutko, przyczajona i obserwuję Obrazek

Że się powtórzę ... za długi terminn bazarku ustaliłaś i teraz masz :wink:

Rzeczywiscie, cos mi sie za długi ten bazarek zrobił , ale pojutrze juz koniec więc jakos wytrzymamy :wink:

Iweta

Post » Czw cze 10, 2010 16:25 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

Właśnie dostałam i przetestowałam orzechowe ciasteczka, pychota :1luvu:
Dziękuję :1luvu:
Nalewka nietknięta, bo zaraz wracam do pracy :mrgreen:

taizu

Post » Czw cze 10, 2010 17:37 Re: PRZETWOROWA WYPRZEDAŻ- nie będę biła ale trochę dołożę x3 :)

taizu pisze:Właśnie dostałam i przetestowałam orzechowe ciasteczka, pychota :1luvu:
Dziękuję :1luvu:
Nalewka nietknięta, bo zaraz wracam do pracy :mrgreen:

To sie cieszę, że doszły, a były w całości? 8)

Iweta

[poprzednia][następna]