>>>Nalewki na AFN KRK - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 20, 2010 11:56 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

BarbAnn pisze:<ikonka przewracająca oczami>
i ty Brutusie przeciwko nalewkom?

zrobiłyśmy machniom z Jasminą albowiem szkło z zawartością cięzko podróz znosi
Nalewki wrociły na bazarek a do Jasminy pojechała poszewka z serduszkiem za serce dla kotqw

Wy tylko machniom i machniom

a skąd pewność, że one na ślunsk nie pojechały, tam nie zostały odkorkowane, spróbowne, uzupełnione płynem niewiadomego pochodzenia, zakorkowane a następnie odesłane? He?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Wto kwi 20, 2010 12:11 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

przyjdziesz jutro to pomacasz
poniuchasz i się pozachwycasz ;)
tych Ci sprobowac nie dam ale mam inne napoczete ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto kwi 20, 2010 12:36 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

BarbAnn pisze:przyjdziesz jutro to pomacasz
poniuchasz i się pozachwycasz ;)
tych Ci sprobowac nie dam ale mam inne napoczete ;)

a co ja wielbłąd jestem?
Mam do Ciebie przyjść z konkretną przesyłką
a Ty mi proponujesz "inne napoczęte"
To wybieraj: ja, rower, samochód
albo ja, nóżki i inne napoczęte

ale wymyśliłaś
to już wiem
Ty z napoczętymi do mnie a potem z rowerem na plecach do siebie wrócisz

Cammi

Post » Wto kwi 20, 2010 15:09 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

Hehe, Jasmina działa jak enzym :lol:
Dziękujemy za mobilizację :1luvu:

Kobiety, proszę nie gadać, jeno licytować :| :wink:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Wto kwi 20, 2010 18:41 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

to ja tylko chcialam pokazac ze nalewki sa
i czekają
Obrazek
a tutaj KOTroler Gaba srawdza czy wszystko w porządku
Obrazek
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto kwi 20, 2010 20:46 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

a skąd pewność, że one na ślunsk nie pojechały, tam nie zostały odkorkowane, spróbowne, uzupełnione płynem niewiadomego pochodzenia, zakorkowane a następnie odesłane? He?
[/quote]

:evil: :evil: :evil:

ODPOWIADAM: Gdyby łone przijechały na Ślunsk, sam bych je łotwarła, bych spróbowała - TO BY DO JASNEGO GWINTA NIE BYŁO CZEGO UZUPEŁNIAĆ :twisted: :twisted: :twisted: Zostałyby same wykręcone butelki + łożarto Jasmina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ludzie małej wiary - daję po czidziyściczi (czyt:33zł) :roll:
Jasmina

Post » Śro kwi 21, 2010 16:40 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

:ryk:
Obrazek
Obrazek

mjs

Post » Śro kwi 21, 2010 21:36 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

KRAKOWIACY :roll: :roll: :roll: ROZRZUTNI INACZEJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Czw kwi 22, 2010 23:06 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

ta rozrzutność inaczej polega na tym, ze trzeba im doplacić, zeby coś kupili :-)

Cammi

Post » Sob kwi 24, 2010 14:01 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

Pani Miszelino i Pani Margaretko - NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE TU ZNÓW Z NALEWKAMI - BO SIĘ ROZPIJĘ :crying: :crying: :crying:
Jasmina

Post » Sob kwi 24, 2010 14:18 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

Jasmina pisze:Pani Miszelino i Pani Margaretko - NIE ZOSTAWIAJCIE MNIE TU ZNÓW Z NALEWKAMI - BO SIĘ ROZPIJĘ :crying: :crying: :crying:

Kurcze, w pracy byłam i się zagapiłam :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob kwi 24, 2010 18:10 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

I CO TERAZ 8O 8O 8O
Ostał mi się jeno.....problem alkoholowy (bez alkoholu) - TO TRZEBA MIEĆ SZCZĘŚCIE :( :( :(
Jasmina

Post » Sob kwi 24, 2010 18:52 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

Jasmina pisze:I CO TERAZ 8O 8O 8O
Ostał mi się jeno.....problem alkoholowy (bez alkoholu) - TO TRZEBA MIEĆ SZCZĘŚCIE :( :( :(

Znaczy ja za pigwówkę mogę dac 35 (tyle chciałam), ale juz za późno :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob kwi 24, 2010 20:27 Re: >>>Nalewka wiśniowa i pigwowa na AFN KRK reaktywacja!

Ja tu rządzę :twisted:
Dziękuję michelino za Twoją ofertę, została przyjęta :D .
Jasmina została wykluczona z licytacji za sponiewieranie krakusów :P
Kto chce wiśniówkęęęęęęęęę?????
Obrazek

mjs

[poprzednia][następna]