Tusz do rzęs Dior, Estee Lauder - moje koty, koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2010 11:56 Re: Tusz do rzęs Dior, Estee Lauder - moje koty, koniec

Gwoli wyjaśnienia .
Nie wiem jak ustawić czas forumowy , jaki Wy macie ...
Nie mogłam wiec tak naprawdę wziąc udziału na równych prawach w tym bazarku ... To chyba nie fer ....

Chciałabym aby mi ktoś wyjaśnił , jaki Wy macie czas forumowy , bo nie jestem w stanie tego pojąć ...
Mnie czas forumowy zgadza sie z czasem rzeczywistym ...
Proszę o podanie jaką opcję wyboru czasu należy wybrać w panelu użytkownika ,aby uzyskać czas forumowy taki , jaki ma Anna Rylska i Hanulka ...
Myślę , że tu jest problem ......macie ustawioną inną opcję niż czas Środkowej Europy , czyli UTC+1 godzina.........tylko , że nikt nie jest w stanie się domyślić ,jaki czas macie ustawiony ..........więc tak jak pisałam wcześniej - nie mogłam wziąc udziału w tym bazarku , na równych prawach , bo jasnowidzem nie jestem ....

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Śro sty 06, 2010 15:28 Re: Tusz do rzęs Dior, Estee Lauder - moje koty

Tiger_ pisze:Czas ustawia się w :

Panel użytkownika / Preferencje forum / Edytuj globalne ustawienia

I wtedy zaznacza się czas dla Europy Środkowej , czyli UTC + 1 godzina
,

nie masz ustawionej przypadkiem innej Europy?
teraz mamy czas zimowy..... i ten jest dla nas rzeczywisty....

Tiger_ ja mam dokladnie ustawiony taki czas, tzn. europa środkowa... , jeśli Ty masz taki sam, to ja nie wiem, o co tu chodzi... wczoraj nie zaskoczyłam, o co może Ci chodzić... jak sądze wszyscy forumowicze mają ten czas, więc dlatego na bazarkach rozrożnia się czas realny i czas forumowy....
ja w swoich bazarkach zawsze określam czas realny... bo nie mogę sie w tym połapać..a forumowy widać w postach...

jesli masz jeszcze jakieś wątpliwości, to prosze zapytaj na technicznym... bo ja za bardzo się w tym nie orientuję...

pozdrawiam Cię :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro sty 06, 2010 19:33 Re: Tusz do rzęs Dior, Estee Lauder - moje koty, koniec

Tiger_ bardzo mi przykro i przepraszam za całe zamieszanie i problem :(

powinnam chyba ustalić czas rzeczywisty, wtedy było by prościej i bez problemu
na kwestiach technicznych na prawdę się nie znam, taki czas ma ustawiony od dawna i nigdy nie było z tym problemu, naprawdę ja nie umiem Ci tego wyjaśnić

wybacz
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob sty 09, 2010 22:26 Re: Tusz do rzęs Dior, Estee Lauder - moje koty, koniec

Haniu - prelew poszedł :D
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Nie sty 10, 2010 15:09 Re: Tusz do rzęs Dior, Estee Lauder - moje koty, koniec

dzięki " Haniu" :ryk:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

[poprzednia]