katgral pisze:solangelica pisze:podnosze! katgral, czy juz cos wiesz o puszkach?
nie!! bo oczywiście zgodnie z moimi przewidywaniami P. Sławek nie wysłał mi cen dzisiaj. Jutro zmęczę go telefonami od samego rana!
Luzik

Moderator: Moderatorzy
katgral pisze:solangelica pisze:podnosze! katgral, czy juz cos wiesz o puszkach?
nie!! bo oczywiście zgodnie z moimi przewidywaniami P. Sławek nie wysłał mi cen dzisiaj. Jutro zmęczę go telefonami od samego rana!
solangelica pisze:katgral pisze:solangelica pisze:podnosze! katgral, czy juz cos wiesz o puszkach?
Luzikjak chcesz moge cie obudzic jutro o 4.30 bo tak wstane to mozesz zadzwonic pierwszy raz prezd switem
wtedy na pewno nie zapomni
mjs pisze:Ja proszę odbiór osobisty. Albo ja wezmę dla edit_f i siebie, albo ona zabierze nasze, dogadamy się
IKA 6 pisze:Ja niestety wysyłka ( na Mikusia)![]()
berni pisze:własnie sprawdzialam konto i mam wpłatę 52 zł
Bardzo Dziekujetym bardziej ze to prawdziwa niespodzianka, Nawet nie wiedzialam że częsciowo to na moje koty,nawet ze jest taki bazarek i dopiero po otrzymaniu wpłaty szukalam wątku, bo pomyślałam że to jakieś nieporozumienie.
Sylwka bardzo dziękuję![]()
![]()
![]()
A Itusia bardzo serdecznie całym stadkiem pozdrawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości