MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-KONIEC- DZIEKUJE :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 10, 2009 14:14 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę

Moze jeszcze ktos chce koszulke ? :P
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob paź 10, 2009 21:25 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę

Ale spadamyyyy :evil:

Iweta

Post » Nie paź 11, 2009 14:16 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę

No to hop do góry

Iweta

Post » Nie paź 11, 2009 20:47 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-JUTRO KONIEC

Jutro koniec :D

Iweta

Post » Pon paź 12, 2009 7:10 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-JUTRO KONIEC

cieszę się, ze koszulki prawie moje. Obym się w czerwoną zmieściła, bom trochę duża. Na szerokość oczywiście ,bo wzrostu Bozia poskąpiła. Nie ma tego złego - dążę do doskonałości - czyli kuli!!!!!!!!
A teraz uśmieszki - od pół roku klikam i wychodzi mi to - :oops:

PANCIA.M

Od: Pt sty 09, 2009 20:01

Post » Pon paź 12, 2009 7:19 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-JUTRO KONIEC

Alem durna!!!!! :oops: Przy pisaniu wiadomości w terści nie widać uśmieszków tylko nazwy :ryk: :ryk: :ryk: mam dzień z głowy !!!!!
Możecie to opowiadać jako dowcip, ale to cała ja!!
Wiecie co raz zrobiłam w sklepie? Zakupy kosztowały 100,00 zł, więc Martusia wyjęła 200,00 zł , przedarła je i jedną połowę wręczyła sprzedawcy. Na serio!!!! I to nie był wygłup , coś mi się w główce poprzewracało, prawdopodobnie pomyślałam , że to połowa z tego co mam. Do końca życia nie zapomnę wyrazu twarzy sprzedawcy i jego oczu. Już teraz wiem jak wygląda człowiek, któremu oczy wyłażą z orbit!!!
A byłam wtedy gdzieś w okolicach 30 -stki,więc trochę za stara na takie żarty i chyba za młoda ma sklerozę i inne przypadłości wieku dojrzałego. :ryk: :ryk: :ryk:

PANCIA.M

Post » Pon paź 12, 2009 7:35 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-JUTRO KONIEC

PANCIA.M pisze:Alem durna!!!!! :oops: Przy pisaniu wiadomości w terści nie widać uśmieszków tylko nazwy :ryk: :ryk: :ryk: mam dzień z głowy !!!!!
Możecie to opowiadać jako dowcip, ale to cała ja!!
Wiecie co raz zrobiłam w sklepie? Zakupy kosztowały 100,00 zł, więc Martusia wyjęła 200,00 zł , przedarła je i jedną połowę wręczyła sprzedawcy. Na serio!!!! I to nie był wygłup , coś mi się w główce poprzewracało, prawdopodobnie pomyślałam , że to połowa z tego co mam. Do końca życia nie zapomnę wyrazu twarzy sprzedawcy i jego oczu. Już teraz wiem jak wygląda człowiek, któremu oczy wyłażą z orbit!!!
A byłam wtedy gdzieś w okolicach 30 -stki,więc trochę za stara na takie żarty i chyba za młoda ma sklerozę i inne przypadłości wieku dojrzałego. :ryk: :ryk: :ryk:

O matko nie wytrzymam , to nie może byc prawda :lol: :lol: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Iweta

Post » Pon paź 12, 2009 9:15 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę- DZIŚ KONIEC

:lol: hop
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon paź 12, 2009 13:55 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę- DZIŚ KONIEC

Jeszcze 6 godzin

Iweta

Post » Pon paź 12, 2009 15:20 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę- DZIŚ KONIEC

Musimy być na 1 :twisted:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon paź 12, 2009 19:30 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę- DZIŚ KONIEC

koszulki już moje :P uśmieszki pięknie wstawiam :lol: a nie macie czasem koszulki z napisem okropnie wkurzona Pancia? Moje dwa wstrętne kociska dobrały mi się do mięsa na gołąbki. Spaprały 1,5 kg łopatki :evil: Mam nadzieję , że je poskręca :!: Leżą jak wieprze z brzuchami wywalonymi do góry i patrzą zdziwione dlacego pancia się tak wkurza i drze.JUż cholery wszystkie drzwi w domu umieją otworzyć. MUszę chyba zainstalować zamki :twisted:

PANCIA.M

Post » Pon paź 12, 2009 19:56 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę- ZOSTAŁO 5 MIN

Jeszcze 5 min :wink:

Iweta

Post » Pon paź 12, 2009 20:04 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-KONIEC- DZIEKUJE :)

Dziekuje wszystkim za piekna licytacje koszulek :D

Oczywiscie zapraszam na inne moje bazarki ,w przyszłosci 8) :wink:

Iweta

Post » Pon paź 12, 2009 20:15 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-KONIEC- DZIEKUJE :)

Ja też wszystkim dziekuje :1luvu: I jestem szczęśliwa że zostalam szczęsliwą posiadaczką koszulki nr 4 .Pancia ukłody za piekną licytacje :1luvu:
Zapraszamy na nasz główny watek viewtopic.php?t=96864&highlight=.Pineiązki z tego bazarku pójdą na utrzymanie naszej Sosnowieckiej kociarni:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw paź 15, 2009 8:08 Re: MIAUCZĄCE KOSZULKI :)) - na Kocia Chatkę-KONIEC- DZIEKUJE :)

Ja też jestem szczęśliwa że taka tu walka była :wink:

Kasa poszła :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]