Moderator: Moderatorzy
xandra pisze:szukam dobrych książek o rasach psow - tak by był opis i duże zdjęcie
i ogólnie o psach
potrzebny mi też mundurek harcerski dla chłopca na 145 cm, nowy, może jakieś dziecię wyrosło?
a nowy bo mi się myli czy ZHP czy niea "nowy" to juz tylko ta nowa wersja napisu
Młodemu się harcerstwo spodobało, jak sie odwidzi to wolałabym nie kupować wszystkiego nowego
xandra pisze:szukam dobrych książek o rasach psow - tak by był opis i duże zdjęcie
i ogólnie o psach
xandra pisze:Dyktatura - nie wiem, zapytam druha, OK?
Pati - kurczę, wolałabym po polsku bo ja raczej włoski a nie angielski i szkoda by mi było pisać po książce, ale pomyślę, potrzymasz? ile byś chciała za to jak coś?
xandra pisze:Dyktatura - nie wiem, zapytam druha, OK?
Pati - kurczę, wolałabym po polsku bo ja raczej włoski a nie angielski i szkoda by mi było pisać po książce, ale pomyślę, potrzymasz? ile byś chciała za to jak coś?
Boo77 pisze:
Mam piękny album Royal Canin o małych rasach, tylko, że po angielsku, nadał by się?
musia pisze:Boo77 pisze:
Mam piękny album Royal Canin o małych rasach, tylko, że po angielsku, nadał by się?
a nie masz może z Royala takiego anglojęzycznego wydania o dziedziczeniu umaszczeń. Kolorowe ilustracje + tekst , a dodatkowo przeźroczysta folia z nakładanymi kolorami umaszczeń.
Boo77 pisze:Laserek, najchętniej nowy, działający z bateryjką
Dyktatura pisze:Boo77 pisze:Laserek, najchętniej nowy, działający z bateryjką
Mówisz masz, tylko powiedz ile jesteś w stanie zapłacić. Pieniądze za laserek zostaną przekazane na operację oczka koteczki Zuzi z Koszalina.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości