Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2012 23:05 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

vega013 pisze:Moim zdaniem, ten wątek to najmilsze miejsce nie tylko na forum, ale w ogóle - w sieci. :piwa:

Też tak myśle :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lut 16, 2012 23:05 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

hmmm... a moze....
chociaz nie, to chyba tu nie przejdzie... :oops: jeszcze by byly protesty, ze utrudnilam wybor na maxa :D
przeszlo mi przez mysl, ze moznaby od nastepnej edycji tak zrobic jak w konkursie u Szury.... koty i ich wlasciciele anonimowi....

Sis, ja do ciebie nie mam pretensji, bo nie powiedzialam ci, ze chce tak a nie inaczej a ty tez nie moglas przewidziec, ze to specjalnie tak robie. Jestem Ci bardzo wdzieczna za pomoc :1luvu: :piwa:

Teraz musze isc spac, jutro mnie czeka wczesne wstawanie, jakies szkolenie jednodniowe w urzedzie pracy mam, cholera wie co to. Ale jesli moze pomoc w znalezieniu roboty....
Tak wiec jutro po poludniu wstawie reszte zgloszen :)

Przypominam tez ze jutro uplywa o polnocy termin nadsylania zgloszen, oraz o tym, ze jutro mamy najwazniejsze kocie swieto: Swiatowy Dzien Kota, nie zapominajmy o naszych milusinskich :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 16, 2012 23:06 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Myszolandia pisze:
jaaana pisze:Kurczę, muszę jeszcze zgłosić moją najsłitaśniejszą i nie mogę się zdecydować, które foty wybrać :wink:

wszystkie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dokładnie tak - wszystkie :ok:

Widzę, że nie tylko ja miałam problemy z wyborem fotek! :piwa: Do naszego klubu mogłaby dołączyć kociamysza, i Myszolandia... i wiele innych przemiłych Dużych :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lut 16, 2012 23:07 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Myszolandia pisze:
jaaana pisze:Kurczę, muszę jeszcze zgłosić moją najsłitaśniejszą i nie mogę się zdecydować, które foty wybrać :wink:

Prawie 4 GB? :strach:
A potem trzeba będzie robić zrzutę na moje koty i czynsz :evil:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lut 16, 2012 23:08 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

jaaana pisze:
Myszolandia pisze:

Masz tylko 4 GB fotek? To niedużo...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lut 16, 2012 23:11 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

jaaana pisze:
Myszolandia pisze:

pierwsze z brzegu wybierz, w koncu kot sam w sobie jest slodycza nad slodyczami, nic slodszego od kota na swiecie nie ma, nie bylo i nie bedzie. Kot na kazdej fotce wyglada slodko :1luvu:

vega013 pisze:Masz tylko 4 GB fotek? To niedużo...
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no tak... Ciebie to chyba nikt nie przescignie :D skoro dla Ciebie 4 GB to jest "tylko" to az sie boje pytac ile Ty masz... :strach: :mrgreen:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 16, 2012 23:16 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

vega013 pisze:
jaaana pisze:
Myszolandia pisze:

Masz tylko 4 GB fotek? To niedużo...

Ale te 4 to tylko jednej pannicy.
Oprócz tego Wampiś, Fresia, Uszata, Łatuś, bezdomniaczki i wyjatkowo fotogeniczne dwa ostatnie kurduple. I sporo innych, które nie dorobiły się dużej liczby fotek, bo były u mnie krótko.
No i jeszcze dziecko mam :wink:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lut 16, 2012 23:21 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Sis,ależ ja nie pomyślałam,ze masz jakieś pretensje,spoko loko
Wspomniałaś o mnie to napomknełam,wolałam napomknąć jak ja wrzucałam,nie mas problemas

Zgadza się u mnie czarna d*pa się powiększa z głosowaniem(oczywizda,ze nie moja własna :mrgreen: ) wraz z dodawaniem coraz to nowych fotek

No,moja Miska też nie narzeka na brak zdjeć :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 17, 2012 0:00 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Kasia zapomniałąś o jednej ksywie Miszczunia ;)
Ten_Którego_Imienia_Nie_Wolno_Wymawiać
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 17, 2012 9:10 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Gibutkowa pisze:Kasia zapomniałąś o jednej ksywie Miszczunia ;)
Ten_Którego_Imienia_Nie_Wolno_Wymawiać

Nie zapomniałam, tylko by się już nie zmieściło ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lut 17, 2012 9:16 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

To dzisiaj ten Dzień Kota, czy sie błaźnie składajac wszystkim życzenia najlepsiejszego :lol: :?:

I tak czy inaczej, moje koty są najpiękniejsze :love: ,a Wasze sa tez najpiękniejsze,ale mniej :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lut 17, 2012 10:26 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

każdy kot jest najpiękniejszy :1luvu: szczególnie dla najważniejszej osoby-jego Dużej i tej właśnie osoby na osobisty użytek każdemu kotu życzę w Dniu Kota :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pt lut 17, 2012 11:36 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lut 17, 2012 11:57 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Obrazek
"pojedyncza niezadowolona siła nieczysta"
... i mry oczywiście!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt lut 17, 2012 14:42 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

:ryk: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]