Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2012 14:50 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

myslalam, ze dobijemy prawie do zeszlomiesiecznego rekordu... zobaczymy... wszystko sie jeszcze moze wydarzyc :)
Cieszy mnie ta suma, bo to juz jakas konkretna pomoc dla jakiejs kociej biedy. Moze byc nawet na wage zycia :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 16, 2012 17:10 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Kociara82 pisze:myslalam, ze dobijemy prawie do zeszlomiesiecznego rekordu... zobaczymy... wszystko sie jeszcze moze wydarzyc :)
Cieszy mnie ta suma, bo to juz jakas konkretna pomoc dla jakiejs kociej biedy. Moze byc nawet na wage zycia :)

witam Cię kociaro82!
mnie też cieszy ta uzbierana suma
martwi mnie natomiast inna rzecz
prosiłam Cię na pw (kilka razy) o korektę mojego zgłoszenia
nie wiem dlaczego nie chcesz tego zrobić
nie rozumiem
nie proszę przecieź o nic co by wybiegało poza ramy regiulaminu
a minowicie:
1. proszę o wpisanie tekstem pogrubionym pełnego imienia zgłoszonego przeze mnie kota: św. Dziadeusz Patron Bezdomnych Kotów (i nie jest to imę "za długie" jak mniemam)
2. proszę o wstawienie zdjęć w formacie w jakim Ci wysłałam (czyli większe!) na pw (i nie są to zdjęcia "za duże" jak mniemam)
3. proszę o wstawienie mojego zgłoszenia w takiej formie w jakiej wysłałam Ci na pw, czyli zachowując kolejność zdjęć i tekstu między zdjęciami (i nie jest to "nic dziwnego" jak mniemam, są wpisy, które mają również taki układ) oraz zachowanie formatowania tekstu, czyli tekst italiką (tekst pochyły - jest to wypowiedż kota) oraz tam gdzie napisałam boldem (tekst pogrubiony), to boldem
dziękuję!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw lut 16, 2012 17:43 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

ewa_mrau pisze:
Kociara82 pisze:myslalam, ze dobijemy prawie do zeszlomiesiecznego rekordu... zobaczymy... wszystko sie jeszcze moze wydarzyc :)

witam Cię kociaro82!
nie rozumiem
a minowicie:
1. proszę o wpisanie tekstem pogrubionym pełnego imienia zgłoszonego przeze mnie kota: św. Dziadeusz Patron Bezdomnych Kotów (i nie jest to imę "za długie" jak mniemam)
2. proszę o wstawienie zdjęć w formacie w jakim Ci wysłałam (czyli większe!) na pw (i nie są to zdjęcia "za duże" jak mniemam)
3. proszę o wstawienie mojego zgłoszenia w takiej formie w jakiej wysłałam Ci na pw, czyli zachowując kolejność zdjęć i tekstu między zdjęciami (i nie jest to "nic dziwnego" jak mniemam, są wpisy, które mają również taki układ) oraz zachowanie formatowania tekstu, czyli tekst italiką (tekst pochyły - jest to wypowiedż kota) oraz tam gdzie napisałam boldem (tekst pogrubiony), to boldem
dziękuję!

Ewo_mrau, ło rrrany, aż strach się bać :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

Kociaro82, chyba jednak nie poproszę Cię o zmianę imienia Oliwki na pełne brzmienie, czyli Oliwia Demolka z Piekła Rodem.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw lut 16, 2012 17:57 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

vega013 pisze:
ewa_mrau pisze:

witam Cię kociaro82!
nie rozumiem
a minowicie:
dziękuję!

Ewo_mrau, ło rrrany, aż strach się bać :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

Kociaro82, chyba jednak nie poproszę Cię o zmianę imienia Oliwki na pełne brzmienie, czyli Oliwia Demolka z Piekła Rodem.

oj tam, oj tam!
nie ma się czego bać - ja nie drapię i nie gryzę
toż to przecież tylko fajna zabawa z pożytkiem dla kotów!
... ale są pewne zasady, które (moim zdaniem) należy zachować
i jeśli zgłaszający nadał zgłoszeniu taki a nie inny format (nie odbiegający od zasad regulaminu), to myślę, że należy to uszanować
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw lut 16, 2012 20:03 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

przestancie!! Nie wszystkie zdjecia byly wstawione tak jak zawsze wstawiam, bo kilka zgloszen wstawila za mnie Myszolandia z mojego konta (na moja prosbe). Nie prosilam jej by wstawia to tak, jak wszystkie bo zapomnialam. Nie przyszlo mi na mysl, ze moglaby sie domyslec, ze celowo w takiej kolejnosci wszystko wstawiam.
Ale wszystko bedzie zmienione do formy ktora przyjelam i trzymam sie caly czas. ZAWSZE bedzie wygladalo to w ten sposob: zdjecia lub/i filmik a nastepnie tekst. Tak jest czytelnie i nie ma balaganu.
Zdecydowana wiekszosc potrafila to zaakceptowac. Dotad nie bylo z tym problemow, teraz wysuwacie jakies zadania!
Wszystko, co nie jest w tej kolejnosci o ktorej pisalam bedzie zmienione.

Kociara82

Post » Czw lut 16, 2012 20:23 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

na dzień dzisiejszy zebraliśmy 380 zł
a to jeszcze nie koniec wpłat :ok: :ok: :ok:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Czw lut 16, 2012 20:24 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Kociara82 pisze:Zdecydowana wiekszosc potrafila to zaakceptowac. Dotad nie bylo z tym problemow, teraz wysuwacie jakies zadania!

Kociaro82 Kochana, wszyscy akceptują i są bardzo zadowoleni, bo przecudne bazarki robisz. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zawsze znajdzie się jakaś pojedyncza niezadowolona siła nieczysta :wink: A kysz, a kysz, a kysz :!:

vega013

Post » Czw lut 16, 2012 20:41 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Kociara82 :1luvu:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lut 16, 2012 20:42 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

ja rozumiem, ze zglaszajacy chcialby inna forme, ale przyjelam taka od poczatku i wszystkie tak bede wstawiac. Jezeli ktos, np Myszolandia ktora ma moja zgode na dysponowanie moim kontem na miau wstawi inaczej to nie swiadczy o niczym. Od tej edycji zawsze pomiedzy ostatnim dniem zgloszen a pierwszym dniem glosowania bedzie dzien przerwy dla mnie, zeby poprawic ew.bledy, niedociagniecia, ew.zalegle zgloszenia powstawiac. Celowo najpierw wstawiam zdjecia, bo chce, by na nich wszyscy skupili swoja uwage. Bio o kocie jest bardzo mile widziane, ale nie jest konieczne. Ma to tylko na celu ew. rozwianie watpliwosci glosujacego, jak rozdysponowac swoimi glosami. Nie czepiajmy sie o takie drobiazgi jak np za krotkie imie itp. Przeciez ten bazarek to ma byc dla nas przede wszystkim zabawa, okazja do blizszego poznania sie z innymi forumowiczami, do zjednoczenia sil w celu pomocy kotom, bo przeciez po to chyba wszyscy zakladali tu konta, by w jakis sposob kotom pomagac, czy finansowo czy wesprzec rada i podzielic sie doswiadczeniem np.w leczeniu chorob. Nie robmy afer z "pierdolek". I tak to forum jest pelnie aferzystow i pieniaczy. Niestety jest tu sporo takich osob, ktorym nie chodzi o pomoc kotom, tylko o wywolanie afery. Nie postepujmy tak jak oni, bo na tym ucierpia tylko koty.
Mam nadzieje, ze sprawe wyjasnilam, w razie watpliwosci prosze pisac do mnie na pw. Licze na to, ze mimo tego drobnego incydentu nadal bedzie tu mila atmosfera :) Moze uznajmy, ze nie bylo tamtego tematu? Dla dobra kotow....

Kociara82

Post » Czw lut 16, 2012 20:58 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

isabell36 pisze:na dzień dzisiejszy zebraliśmy 380 zł
a to jeszcze nie koniec wpłat :ok: :ok: :ok:

zartujesz?! Juz taka suma?! 8O nie no... jestem bardzo mile zaskoczona :) A to wszystko dzieki wam :1luvu:

Kociara82

Post » Czw lut 16, 2012 22:11 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Ja wstawiłam zdjeć dokładnie 26 sztuk i robiłam tak jak to było przesłane w pw,w takiej kolejności
Tylko rozmiary byłam zmuszona zmniejszyć,bo część fotek było 800 X 600 ,niektóre ponad,dopuszczalne jest 640 X 480 max z tego co mi wiadomo
Ja z uwagi na wolniejsze łącza niektórych,co są np na lapku nie stawiałam na max dopuszczalne, tylko zmniejszyłam fotki do 500 X 375 tak,żeby były widoczne a nie za małe
Ale nikt mnie nie bije,znaczy,ze uff :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 16, 2012 22:18 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Kurczę, muszę jeszcze zgłosić moją najsłitaśniejszą i nie mogę się zdecydować, które foty wybrać :wink:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw lut 16, 2012 22:21 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

jaaana pisze:Kurczę, muszę jeszcze zgłosić moją najsłitaśniejszą i nie mogę się zdecydować, które foty wybrać :wink:

wszystkie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 16, 2012 22:27 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Dziewczyny, i tak ten konkurs ma bardzo liberalne zasady. Co dopiero organizowaliśmy konkurs foto. Wszystkie przeslane zdjęcia zmniejszane byly do tej samej wielkości. Żadne ze zdjęc nie mialo nawet opisu jak nazywa sie kot, a tym bardziej czyj jest. Zdjecia mają tylko nr nadawane przez organizatorów i tylko organizator wie ktory kot jest czyj. Aby nie być gołosłownym :D http://nevaclub.pl/index.php?pl_ii-edyc ... wesolo,225
Jutro rozstrzygnięcie tego konkursu :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lut 16, 2012 23:02 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Moim zdaniem, ten wątek to najmilsze miejsce nie tylko na forum, ale w ogóle - w sieci. :piwa:

vega013

[poprzednia][następna]