Cieszy mnie ta suma, bo to juz jakas konkretna pomoc dla jakiejs kociej biedy. Moze byc nawet na wage zycia

Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:myslalam, ze dobijemy prawie do zeszlomiesiecznego rekordu... zobaczymy... wszystko sie jeszcze moze wydarzyc
Cieszy mnie ta suma, bo to juz jakas konkretna pomoc dla jakiejs kociej biedy. Moze byc nawet na wage zycia
ewa_mrau pisze:Kociara82 pisze:myslalam, ze dobijemy prawie do zeszlomiesiecznego rekordu... zobaczymy... wszystko sie jeszcze moze wydarzyc
witam Cię kociaro82!
mnie też cieszy ta uzbierana suma
martwi mnie natomiast inna rzecz
prosiłam Cię na pw (kilka razy) o korektę mojego zgłoszenia
nie wiem dlaczego nie chcesz tego zrobić
nie rozumiem
nie proszę przecieź o nic co by wybiegało poza ramy regiulaminu
a minowicie:
1. proszę o wpisanie tekstem pogrubionym pełnego imienia zgłoszonego przeze mnie kota: św. Dziadeusz Patron Bezdomnych Kotów (i nie jest to imę "za długie" jak mniemam)
2. proszę o wstawienie zdjęć w formacie w jakim Ci wysłałam (czyli większe!) na pw (i nie są to zdjęcia "za duże" jak mniemam)
3. proszę o wstawienie mojego zgłoszenia w takiej formie w jakiej wysłałam Ci na pw, czyli zachowując kolejność zdjęć i tekstu między zdjęciami (i nie jest to "nic dziwnego" jak mniemam, są wpisy, które mają również taki układ) oraz zachowanie formatowania tekstu, czyli tekst italiką (tekst pochyły - jest to wypowiedż kota) oraz tam gdzie napisałam boldem (tekst pogrubiony), to boldem
dziękuję!
vega013 pisze:ewa_mrau pisze:Kociara82 pisze:myslalam, ze dobijemy prawie do zeszlomiesiecznego rekordu... zobaczymy... wszystko sie jeszcze moze wydarzyc
witam Cię kociaro82!
mnie też cieszy ta uzbierana suma
martwi mnie natomiast inna rzecz
prosiłam Cię na pw (kilka razy) o korektę mojego zgłoszenia
nie wiem dlaczego nie chcesz tego zrobić
nie rozumiem
nie proszę przecieź o nic co by wybiegało poza ramy regiulaminu
a minowicie:
1. proszę o wpisanie tekstem pogrubionym pełnego imienia zgłoszonego przeze mnie kota: św. Dziadeusz Patron Bezdomnych Kotów (i nie jest to imę "za długie" jak mniemam)
2. proszę o wstawienie zdjęć w formacie w jakim Ci wysłałam (czyli większe!) na pw (i nie są to zdjęcia "za duże" jak mniemam)
3. proszę o wstawienie mojego zgłoszenia w takiej formie w jakiej wysłałam Ci na pw, czyli zachowując kolejność zdjęć i tekstu między zdjęciami (i nie jest to "nic dziwnego" jak mniemam, są wpisy, które mają również taki układ) oraz zachowanie formatowania tekstu, czyli tekst italiką (tekst pochyły - jest to wypowiedż kota) oraz tam gdzie napisałam boldem (tekst pogrubiony), to boldem
dziękuję!
Ewo_mrau, ło rrrany, aż strach się bać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociaro82, chyba jednak nie poproszę Cię o zmianę imienia Oliwki na pełne brzmienie, czyli Oliwia Demolka z Piekła Rodem.
Kociara82 pisze:Zdecydowana wiekszosc potrafila to zaakceptowac. Dotad nie bylo z tym problemow, teraz wysuwacie jakies zadania!
isabell36 pisze:na dzień dzisiejszy zebraliśmy 380 zł
a to jeszcze nie koniec wpłat![]()
![]()
jaaana pisze:Kurczę, muszę jeszcze zgłosić moją najsłitaśniejszą i nie mogę się zdecydować, które foty wybrać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości