Moderator: Moderatorzy
Betelgeuse pisze:No ja akurat żadnych golasów nie mamale potrzebowałabym coś do kuchni, a tu takie ładne rzeczy są robione. Na karnisz 2,50 i nie za długie, bo mi koty dziurkują
, tak w sumie do 80cm na długość. Ściany w kuchni mam jasno zielone. Najlepiej na tunelu, bo nie mam tam akurat żabek.
Halinka, czy mogłabyś mi coś zaproponować i potem własnoręcznie stworzyć?
Meg2 pisze:to ja poproszę 2 poszewki nr 19(kupiłam też na bazarku firankowym który wystawiła Hanulka więc przesyłka będzie razem)
Meg2 pisze:ok
halinka1403 pisze:Betelgeuse pisze:No ja akurat żadnych golasów nie mamale potrzebowałabym coś do kuchni, a tu takie ładne rzeczy są robione. Na karnisz 2,50 i nie za długie, bo mi koty dziurkują
, tak w sumie do 80cm na długość. Ściany w kuchni mam jasno zielone. Najlepiej na tunelu, bo nie mam tam akurat żabek.
WitajOczywiście ,że mogę uszyć na tunelu,lub na taśmie marszczącej tunelowej,specjalnej do wkładania na drążek.Jeżeli masz kuchnie zieloną,to kuknij na firany:4,22,29 Jeszcze mam ich trochę.Pasują też firany białe lub kremowe delikatnie haftowane,lub gładkie ,obszyte zieloną lamówką lub z zielonym mini-lambrekinem.
Przemyśl i daj znać![]()
Betelgeuse pisze:halinka1403 pisze:Betelgeuse pisze:No ja akurat żadnych golasów nie mamale potrzebowałabym coś do kuchni, a tu takie ładne rzeczy są robione. Na karnisz 2,50 i nie za długie, bo mi koty dziurkują
WitajOczywiście ,że mogę uszyć na tunelu,lub na taśmie marszczącej tunelowej,specjalnej do wkładania na drążek.Jeżeli masz kuchnie zieloną,to kuknij na firany:4,22,29 Jeszcze mam ich trochę.Pasują też firany białe lub kremowe delikatnie haftowane,lub gładkie ,obszyte zieloną lamówką lub z zielonym mini-lambrekinem.
Przemyśl i daj znać![]()
W sumie organtyna w kwiatki z firany nr 4 podoba mi się najbardziej, lubię wesołe motywy w kuchni![]()
Firana może być na taśmie tunelowej, no i na wysokość ok. 80cm.
Meg2 pisze:hej Halinka, paczka póki co jeszcze w trasie ale jutro domownicy odbiorą, bo mnie nie będzie do piątku, Dam w sobotę znać, co i jak. pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 262 gości