redaf pisze:Funia pisze:Ja nie bardzo wiem, o co biega, gdyż co drugą stronę doczytałam
Ooooo, Funia!
Właśnie zostałaś zakawlifikowana jako kolejny fant do licytacji!
Nie, nie, ja tylko BT licytuję. 10,10
redaf pisze:Funia pisze:Ja nie bardzo wiem, o co biega, gdyż co drugą stronę doczytałam
Ooooo, Funia!
varia pisze:Blusik pisze:Dakota dawaj siekierę, maczetę, toporek, saperkę czy co tam masz pod ręką
Przytrzymam Tobie.

moś pisze:Widze ze tu sie odbywa chów wsobny, wszystko we własnym sosie więc trza szukac fantów za oceanem - Blond Tornado![]()
To już czas na czarna godzine i można wystawić wielkiego"E'
Funia pisze:redaf pisze:Funia pisze:Ja nie bardzo wiem, o co biega, gdyż co drugą stronę doczytałam
Ooooo, Funia!
![]()
Nie, nie, ja tylko BT licytuję. 10,10

redaf pisze:varia pisze:Blusik pisze:Dakota dawaj siekierę, maczetę, toporek, saperkę czy co tam masz pod ręką
Przytrzymam Tobie.
Tiaaa?
A kto się jako varia ex machina na dziesiątej stronie wątku pojawił i zaczał urazę wprowadzać? Hę?
Funia pisze:Nie, nie, ja tylko BT licytuję. 10,10
Blusik pisze:redaf pisze:varia pisze:Blusik pisze:Dakota dawaj siekierę, maczetę, toporek, saperkę czy co tam masz pod ręką
Przytrzymam Tobie.
Tiaaa?
A kto się jako varia ex machina na dziesiątej stronie wątku pojawił i zaczał urazę wprowadzać? Hę?
Trza było porządnie kolejne odcineczki pisać, a nie op.........ć sie równo!!!!!
TWOJA WINA!!!
Blusik pisze:Jessssssssu doczytałam wątek pluszonowy!!!
Gdzie Redaaaaaaaaaaf. Dakota dawaj siekierę, maczetę, toporek, saperkę czy co tam masz pod ręką
Nawet siedzieć nie pójdę, bo jak sędzia przeczyta, to nie będzie miał najmniejszych wątpliwości, ze zabójstwo było w afekcie.
progect pisze:Blusik pisze:Jessssssssu doczytałam wątek pluszonowy!!!
Gdzie Redaaaaaaaaaaf. Dakota dawaj siekierę, maczetę, toporek, saperkę czy co tam masz pod ręką
Nawet siedzieć nie pójdę, bo jak sędzia przeczyta, to nie będzie miał najmniejszych wątpliwości, ze zabójstwo było w afekcie.
a kogo chcesz utłuc, ze się nieśmiało zapytam
Blusik pisze:Nie chce mi się podłóg myć, więc
Redaf pod młotek!!! Cena wywoławcza 0,00 zł polskich ino ją bierta
Dłuższe przebywanie z tą kobietą grozi dożywotnim obłędem!
progect pisze:a czemu chcesz utłuc, ze się nieśmiało zapytam

redaf pisze:progect pisze:a czemu chcesz utłuc, ze się nieśmiało zapytam
No właśnie!
Inwektywy miota, kęsim zapowiada, po wątku wyje...
A konkretów zero.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości