ale jak Ty przez czas wyborów wypiękniałeś

Moderator: Moderatorzy
ewa_mrau pisze:ciociu Thotkatt!
czy Ty rozdajesz wszystkim Łabendziom te piękne szczóżaki?
naprawdę?
i ja, ze swojej pijontej pozycji, też mogę dostać?
bo wiesz, nasza Duża w zeszłym tygodniu przywlokła do domu "premije za łapankę"
czwórkę chłopaków, którzy urodzili się w piwnicy domu stojącego blisko ruchliwego skrzyżowania
jak ich przyniosła, to powiedziała, że jak się nam nie podoba, to możemy sobie iść mieszkać do tamtej piwnicy
... nikomu się jakoś nie spieszyło
ilgatto pisze:ewa_mrau pisze:ciociu Thotkatt!
czy Ty rozdajesz wszystkim Łabendziom te piękne szczóżaki?
naprawdę?
i ja, ze swojej pijontej pozycji, też mogę dostać?
bo wiesz, nasza Duża w zeszłym tygodniu przywlokła do domu "premije za łapankę"
czwórkę chłopaków, którzy urodzili się w piwnicy domu stojącego blisko ruchliwego skrzyżowania
jak ich przyniosła, to powiedziała, że jak się nam nie podoba, to możemy sobie iść mieszkać do tamtej piwnicy
... nikomu się jakoś nie spieszyło
Kocurro Blondyna,
nam Duża też przyniosła takie małe bździągwy
Lucjan od razu powiedział im żeby się do niego nie zbliżały...Sewer polubił...a Mańka początkowo chciała je zjeść
bo wiesz to są też dziewczyny i ona myślała,że się zakochamy (szczególnie o Sewera była zazdrosna, ale już jej trochę minęło)...
Duża rozradowana, bo Mańcycha zaczęła ją nareszcie zauważać
szkoda,że takie dzikie te Twoje, bo z tymi naszymi mamy ubaw po pachy...
Ty się nie przejmuj tym straszeniem...nam Duża też przypomniała działkę......strachy na lachy....
Patyczek
zobacz nasze małe![]()
![]()
ilgatto pisze:Ciociu, ale my nie dla szczurzaków, my tylko szukamy domków.
Kochamy Cię![]()
Bździągwy
Thorkatt pisze:ilgatto pisze:Ciociu, ale my nie dla szczurzaków, my tylko szukamy domków.
Kochamy Cię![]()
Bździągwy
Wiem, ale szczurzak może zamieni się w rumaka, transporter w karocę i fruu do nowych domków -
ilgatto pisze:Kocurro Blondyna,
nam Duża też przyniosła takie małe bździągwy
Lucjan od razu powiedział im żeby się do niego nie zbliżały...Sewer polubił...a Mańka początkowo chciała je zjeść
bo wiesz to są też dziewczyny i ona myślała,że się zakochamy (szczególnie o Sewera była zazdrosna, ale już jej trochę minęło)...
Duża rozradowana, bo Mańcycha zaczęła ją nareszcie zauważać
szkoda,że takie dzikie te Twoje, bo z tymi naszymi mamy ubaw po pachy...
Ty się nie przejmuj tym straszeniem...nam Duża też przypomniała działkę......strachy na lachy....
Patyczek
AprilRain pisze:Serdecznie dziękuję w imieniu Desperado za głosowanie na jego kandydaturę.
Za nic nie możemy mu przetłumaczyć,że jest drugim wiceMISTEREM uważa, że jest z niego drugi wiceMINISTER i postanowił zatrudnić sekretarza, zeby mu ważne dokumenty czytał, i robil prasówkę i obsługiwał pracę biurową bo tak robią w rządzie. I rozważał kogo zatrudnić, żeby nepotyzmu nie było, ale do wyboru miał tylko Ciocię Maleństwo (która jest zajęta ważnymi sprawami na balkonie) i Wujka Kazika. Wybrał Kazika, bo "przynajmniej nikt nie powie, że dostał robotę przez łóżko"...
i tak pracuje nasz minister
uściski i gratulacje dla wszystkich kandydatow!
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Google Adsense [Bot] i 189 gości