Moderator: Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:ojej, co z serduchem Gosi? Jakies problemy?
vip0 pisze:Znaczy się, moje dzieła są groźne![]()
Marysiu, ja tam kaprysów nie mam, ale mi z różnych powodów zależy, żeby robić dużo i ładnie.
kamari pisze:vip0 pisze:Znaczy się, moje dzieła są groźne![]()
Marysiu, ja tam kaprysów nie mam, ale mi z różnych powodów zależy, żeby robić dużo i ładnie.
Oczywiście, że masz, każdy artysta ma. Zapamiętaj raz na wczoraj![]()
A Gosi serducho wymaga regulacji, o czym Małgosia próbuje zapomnieć
Ania i jej Nitro pisze:Malgosiu dbaj o serducho, bo ono nie lubi byc lekcewazone i msci sie czasami![]()
Ja zaniedbalam niedawno nie serducho, a nerki i do tej pory ponosze tego konsekwencje
vip0 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Malgosiu dbaj o serducho, bo ono nie lubi byc lekcewazone i msci sie czasami![]()
Ja zaniedbalam niedawno nie serducho, a nerki i do tej pory ponosze tego konsekwencje
Anusia, nerki też mam do d.......przynajmniej jedną....jak tak spojrzeć i pokombinować, to ja się chyba już do przetopu nadaję
vip0 pisze:Aaaa...kiedyś bolała trochę...no i na usg byłam i mi wyszło zwapnienie ścianek....kamienie znaczy....oraz polip...ale juz od dawna nic się nie dzieje, to chyba przeszło.
juana pisze:vip0 pisze:Aaaa...kiedyś bolała trochę...no i na usg byłam i mi wyszło zwapnienie ścianek....kamienie znaczy....oraz polip...ale juz od dawna nic się nie dzieje, to chyba przeszło.
A w pyndzel chcesz? Samo przeszło? Tak czasami można by było pójść na kontrolę...
P.S. Z montowałaś juz sobie te fimo?
vip0 pisze:juana pisze:vip0 pisze:Aaaa...kiedyś bolała trochę...no i na usg byłam i mi wyszło zwapnienie ścianek....kamienieznaczy....oraz polip...ale juz od dawna nic się nie dzieje, to chyba przeszło
.
A w pyndzel chcesz? Samo przeszło? Tak czasami można by było pójść na kontrolę...
P.S. Z montowałaś juz sobie te fimo?
A co to " pyndzel "?
A, wiem, w ryj znaczy![]()
Nie, Asia, odpuść mi, mnie juz życie wystarczająco po doopie kopie.
Fimo już mam, ale dla siebie zrobiłam i nie pokażę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości