Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 17:43 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

ojej, co z serduchem Gosi? Jakies problemy? :?
Ostatnio edytowano Wto wrz 13, 2011 17:44 przez Ania i jej Nitro, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto wrz 13, 2011 17:44 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

Znaczy się, moje dzieła są groźne 8O :?:

Marysiu, ja tam kaprysów nie mam, ale mi z różnych powodów zależy, żeby robić dużo i ładnie :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 13, 2011 17:45 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

Ania i jej Nitro pisze:ojej, co z serduchem Gosi? Jakies problemy? :?

Eeee, pewnie nic takiego się nie dzieje...odmawia pokurcz współpracy i tyle...już ja go nauczę :!: :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 17:45 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

vip0 pisze:Znaczy się, moje dzieła są groźne 8O :?:

Marysiu, ja tam kaprysów nie mam, ale mi z różnych powodów zależy, żeby robić dużo i ładnie :mrgreen: .

Oczywiście, że masz, każdy artysta ma. Zapamiętaj raz na wczoraj :ok:

A Gosi serducho wymaga regulacji, o czym Małgosia próbuje zapomnieć :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 13, 2011 17:49 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

Twoje dzieła są jak najbardziej groźne, ale dla mojego portfela :mrgreen: Poza tym są przepiękne :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto wrz 13, 2011 17:51 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

kamari pisze:
vip0 pisze:Znaczy się, moje dzieła są groźne 8O :?:

Oczywiście, że masz, każdy artysta ma. Zapamiętaj raz na wczoraj :ok:

A Gosi serducho wymaga regulacji, o czym Małgosia próbuje zapomnieć :twisted:

No widzisz, Marysiu, bo ja mam pamięć bardzo dobrą, tylko przykrótką....zupełnie jak Ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 17:52 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

Malgosiu dbaj o serducho, bo ono nie lubi byc lekcewazone i msci sie czasami :?

Ja zaniedbalam niedawno nie serducho, a nerki i do tej pory ponosze tego konsekwencje :roll:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto wrz 13, 2011 17:57 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

Ania i jej Nitro pisze:Malgosiu dbaj o serducho, bo ono nie lubi byc lekcewazone i msci sie czasami :?

Ja zaniedbalam niedawno nie serducho, a nerki i do tej pory ponosze tego konsekwencje :roll:

Anusia, nerki też mam do d... :!: ....przynajmniej jedną....jak tak spojrzeć i pokombinować, to ja się chyba już do przetopu nadaję :mrgreen:

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 18:13 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

vip0 pisze:
Ania i jej Nitro pisze:Malgosiu dbaj o serducho, bo ono nie lubi byc lekcewazone i msci sie czasami :?

Anusia, nerki też mam do d... :!: ....przynajmniej jedną....jak tak spojrzeć i pokombinować, to ja się chyba już do przetopu nadaję :mrgreen:

No nie wiem, jak serce kiepskie i jedna nerka nie za tęga, to po przetopieniu wyjdzie trochę niska próba :roll:

A co z tą nerką :?: :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 13, 2011 18:38 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

Aaaa...kiedyś bolała trochę...no i na usg byłam i mi wyszło zwapnienie ścianek....kamienie znaczy....oraz polip...ale juz od dawna nic się nie dzieje, to chyba przeszło :mrgreen: .

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 18:51 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

vip0 pisze:Aaaa...kiedyś bolała trochę...no i na usg byłam i mi wyszło zwapnienie ścianek....kamienie znaczy....oraz polip...ale juz od dawna nic się nie dzieje, to chyba przeszło :mrgreen: .

A w pyndzel chcesz? Samo przeszło? Tak czasami można by było pójść na kontrolę...
P.S. Z montowałaś juz sobie te fimo?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto wrz 13, 2011 18:54 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

juana pisze:
vip0 pisze:Aaaa...kiedyś bolała trochę...no i na usg byłam i mi wyszło zwapnienie ścianek....kamienie znaczy....oraz polip...ale juz od dawna nic się nie dzieje, to chyba przeszło :mrgreen: .

A w pyndzel chcesz? Samo przeszło? Tak czasami można by było pójść na kontrolę...

A co to " pyndzel " :oops: ?
A, wiem, w ryj znaczy :!:
Nie, Asia, odpuść mi, mnie juz życie wystarczająco po doopie kopie :ryk: .
Fimo już mam, ale dla siebie zrobiłam i nie pokażę :mrgreen: .

vip

Post » Wto wrz 13, 2011 19:02 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

vip0 pisze:
juana pisze:
vip0 pisze:Aaaa...kiedyś bolała trochę...no i na usg byłam i mi wyszło zwapnienie ścianek....kamienie :piwa: znaczy....oraz polip...ale juz od dawna nic się nie dzieje, to chyba przeszło :mrgreen: .

A co to " pyndzel " :oops: ?
A, wiem, w ryj znaczy :!:
Nie, Asia, odpuść mi, mnie juz życie wystarczająco po doopie kopie :ryk: .
Fimo już mam, ale dla siebie zrobiłam i nie pokażę :mrgreen: .

Noooo dobra, tym razem odpuszczę :mrgreen: Ale idź na kontrolę :mrgreen:
Ja te fimo (zrobiłam tych świrków na 3 pary) montowałam z fioletowym kryształkiem i małą białą perełką :D
I znaczy się świrki fajne są ? To jak będę robić- wyślę Ci więcej :piwa:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto wrz 13, 2011 20:32 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

A co to jest fimo? :oops:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto wrz 13, 2011 20:50 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - PROPOZYCJA !!! s.23

Z tego co pamiętam (z wcześniejszych postów) to jakaś technika robienia biżuterii. Dziewczyny poprawcie mnie jeżeli się mylę
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]