Moderator: Moderatorzy
mgj pisze:Poszukuję sukienki, takiej a'la lata 20-te (prosta, na ramiączkach, z naszytych 'stopniami" frędzelków). Wydaje mi się, że widziałam kiedyś taką na bazarku lub Pchlim Targu-ale nie mogę teraz znaleźć (a moze mi się sniło?). Jeśli ktoś widział, proszę o namiary.
moorland pisze:mgj pisze:Poszukuję sukienki, takiej a'la lata 20-te (prosta, na ramiączkach, z naszytych 'stopniami" frędzelków). Wydaje mi się, że widziałam kiedyś taką na bazarku lub Pchlim Targu-ale nie mogę teraz znaleźć (a moze mi się sniło?). Jeśli ktoś widział, proszę o namiary.
Ja miałam taką ze stopniami na bazarku czarną, tylko stopnie nie były frędzelkami a falbankami. Nie sprzedała się, więc gdzieś tam jeszcze ją mam jakby co.
katebush pisze:kupie kwiatka papirusa (ukorzeniony). Próbowałam wyhodować ze szczepki, nasionek i niestety
Depka pisze:Wymyśliłam sobie, że może kupię swojemu staruszkowi takie siedzisko co sie je daje na grzejnik... kiedyś widziałam dużo ofert z tym, ale teraz nie mogę jakoś na nie trafić :< Pomocy!
gauka1 pisze:Poszukiwane:
237.Metaxa
(ulvheddin)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości