Moderator: Moderatorzy
Szura-najmysi mama pisze:Chłopca już wybralam, ale dziewczynka to jeszcze wielka niewiadomaTyle pięknych dam
dinzoo pisze:tak czy siak ktoś to Isze, IIgie i IIIcie miejsce zajmie ale współczuję tego liczenia
Kociara82 pisze:Szura-najmysi mama pisze:Chłopca już wybralam, ale dziewczynka to jeszcze wielka niewiadomaTyle pięknych dam
ale od tego konkursu jest zmiana, mozna zaglosowac na dowolnych 3 kandydatow i dowolne 3 kandydatki przyznajac im od 1 do 3 punktow.
np:
kandydatki:
X od iksinskiej-1 punkt
Y od przyslowiowego kowalskiego -2 punkty
Z od pani marudowej -3 punkty
kandydaci:
X od pana madrali 1 punkt
Y od pana madrali 2 punkty
Z od pani iksinskiej 3 punkty
zrozumiale?
dinzoo pisze:tak czy siak ktoś to Isze, IIgie i IIIcie miejsce zajmie ale współczuję tego liczenia
Szura-najmysi mama pisze:
O matko mojaDobrze że napisałaś
Nie doczytalam
![]()
![]()
Kociara82 pisze:szura, ale nie potwierdzilas oficjalnie tego i nie powiedzialas dotad, co to bedzie za nagroda
Szura-najmysi mama pisze:Kociara82 pisze:szura, ale nie potwierdzilas oficjalnie tego i nie powiedzialas dotad, co to bedzie za nagroda
Nie?
No to potwierdzamBędzie malowidlło. Akryl na drewnie. Może być z motywem kocim albo kwiatowym.
bozena640 pisze:Kandydatki mamy już wybrane wszystkie 3 ale z chłopakami będzie ciężko
Dobrze, z kocim, choć koty wychodzą mi za słodkiedinzoo pisze:z kocim oczywiście![]()
vailet pisze:bozena640 pisze:Kandydatki mamy już wybrane wszystkie 3 ale z chłopakami będzie ciężko
Jak to trzy?Myślałam że jedną i te co punktów będą miały po miss najwięcej dostaną 2 i potem 3 miejsce![]()
Szura-najmysi mama pisze:Dobrze, z kocim, choć koty wychodzą mi za słodkiedinzoo pisze:z kocim oczywiście![]()
![]()
Jak namaluje to wkleje zdjecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości