Moderator: Moderatorzy
jaaana pisze:Zyta Felicjańska pisze:Czyżby się jakieś frakcje tworzyły? To my musimy jakąś z południa stworzyć Tychy, Zabrze, Katowice
Mam synową ze ŚląskaLubię Śląsk
KaleidoStar pisze:jaaana pisze:Zyta Felicjańska pisze:Czyżby się jakieś frakcje tworzyły? To my musimy jakąś z południa stworzyć Tychy, Zabrze, Katowice
Ja Śląsk kocham i wielbię, a w łaściwie Ślązaków. Miałam nawet cudnego kochanka ze Śląska ;]
A ten język... no..ach!!! Chciałabym się kiedyś nauczyć. Jak mi ktoś godo po ślunsku, to jestem w siódnym niebie...
jaaana pisze:KaleidoStar pisze:jaaana pisze:Zyta Felicjańska pisze:Czyżby się jakieś frakcje tworzyły? To my musimy jakąś z południa stworzyć Tychy, Zabrze, Katowice
Ja Śląsk kocham i wielbię, a w łaściwie Ślązaków. Miałam nawet cudnego kochanka ze Śląska ;]
A ten język... no..ach!!! Chciałabym się kiedyś nauczyć. Jak mi ktoś godo po ślunsku, to jestem w siódnym niebie...
Oczywiście nie są to wpisy sugerujące, że Śląsk mógłby głosować na...
Kociara82 pisze:jak ja zaczne agitowac na swoich faworytowto bedzie z wami krucho
KaleidoStar pisze:Póki co mam wrażenie, że agitujemy na wszystkich kandydatów ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość