Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2012 22:55 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Gibutkowa pisze:Kociara tak się zastanawiam czy nie będzie z tym zamieszania - ja na przykład nie mam konta internetowego i za przelew 1zl zapłacę 2,50zł prowizji. W internetowych kontach to jest chyba coś ok.1zł. Tak małe kwoty nie opłaca się przelewać bo to tylko nabija kieszeń pośredników. Chyba żeby się w ileś tam osób zebrać albo dokonać opłaty np. 12 zł za możliwość głosowania przez cały rok.

no w sumie nie pomyslalam o oplatach...:/ jak ktos nie ma internetoewgo dostepu to trudno mu sie bedzie zmobilizowac do glosowania, przez ktore bedzie musial leciec do banku i placic dwa razy wieksze oplaty :/

U mnie przelew internetowy 0,50 gr
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pon sty 23, 2012 23:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ja też uważam, ze opłata za oddanie głosu to nie jest dobry pomysł 8) Moim zdaniem można jedynie zasugerować jakies wolne datki . Jesli ktos będzie miał życzenie to wpłaci ;)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon sty 23, 2012 23:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

ewung pisze:Ależ konkurencja w tym miesiącu.
Nie wiadomo na kogo głosować.
Wszystkie koty są wspaniałe.
Smutne tylko te wszystkie historie.
Powodzenia kociaki!

No nie?Pięknoty
ja historii już nie daje rady czytać :(

A z tą opłatą za głos to też myślę,ze wyjdzie zamieszanie
Mi sie wydaje,że własnie lepiej będzie jak pisze Iweta
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 23, 2012 23:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Pięknoty!

Moim zdaniem opłata za głosowanie może ludzi zniechęcać i nie chodzi tutaj o 1 zł ale o to że trzeba zrobić przelew i sprawa się komplikuje.

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Wto sty 24, 2012 0:03 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

jeszcze prosze o wstrzymanie sie chwilke z glosowaniem, bo mam zapchane pw z kandydatami :D musze fotki poobrabiac, pozmniejszac... jeszcze pare kocich istotek-pieknotek nam dojdzie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 24, 2012 0:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:jeszcze prosze o wstrzymanie sie chwilke z glosowaniem, bo mam zapchane pw z kandydatami :D musze fotki poobrabiac, pozmniejszac... jeszcze pare kocich istotek-pieknotek nam dojdzie :ok:

Konkurencja :evil:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto sty 24, 2012 0:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Więcej jest kocurków, czy to nie kwestia że mają zwiększony pęd do ryzyka, a potem gdzieś łapki gubią albo ogonki...

Zyta Felicjańska

Post » Wto sty 24, 2012 0:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

jaaana pisze:
Kociara82 pisze:jeszcze prosze o wstrzymanie sie chwilke z glosowaniem, bo mam zapchane pw z kandydatami :D musze fotki poobrabiac, pozmniejszac... jeszcze pare kocich istotek-pieknotek nam dojdzie :ok:

Eee tam. Wszystkie koty naaaszeee są.... (fałszując na melodię znanej piosenki powędrowałam na pierwszą stronę wybierać kandydatów)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto sty 24, 2012 0:12 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

KaleidoStar pisze:
jaaana pisze:

Eee tam. Wszystkie koty naaaszeee są.... (fałszując na melodię znanej piosenki powędrowałam na pierwszą stronę wybierać kandydatów)

Pamietaj, kto reprezentuje pomorskie :wink:

jaaana

Post » Wto sty 24, 2012 0:17 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Oj ja nie wiem na kogo głosować!!!!! Niby mam faworyta, ale wszyskie są śliczne.....

Zyta Felicjańska

Post » Wto sty 24, 2012 0:21 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

jaaana pisze:
KaleidoStar pisze:
jaaana pisze:

Pamietaj, kto reprezentuje pomorskie :wink:

No chyba się nie pobijemy, co? :D A w ogóle to by się trza na jaką kawę umówić, Kotikę znam, Fanszetę znam...a Ciebie nie jeszcze. Skandal.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto sty 24, 2012 0:23 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

KaleidoStar pisze:
jaaana pisze:

czekaj, czekaj, bo dojda zaraz nowi

to fakt, wszystkie kotki nasze sa, a wszyscy kociarze to jedna rodzina :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 24, 2012 0:27 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Czyżby się jakieś frakcje tworzyły? To my musimy jakąś z południa stworzyć Tychy, Zabrze, Katowice ;)

Zyta Felicjańska

Post » Wto sty 24, 2012 0:49 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Zyta Felicjańska pisze:Czyżby się jakieś frakcje tworzyły? To my musimy jakąś z południa stworzyć Tychy, Zabrze, Katowice ;)

Mam synową ze Śląska :lol: Lubię Śląsk :lol:

jaaana

Post » Wto sty 24, 2012 0:50 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

KaleidoStar pisze:
No chyba się nie pobijemy, co? :D A w ogóle to by się trza na jaką kawę umówić, Kotikę znam, Fanszetę znam...a Ciebie nie jeszcze. Skandal.

Jestem jak najbardziej za :piwa:

jaaana

[poprzednia][następna]