Moderator: Moderatorzy
Myszolandia pisze:Sis ,jak coś to ja skopiowałam te zdjęcia wszystkie co nie pokazują się,to jak dziewczyny nie zdążą dosłać to własnie
'
kya pisze:SIĘ zglosilam, a co tam . Szans nie mam, ale chociaz koty sie publicznie pokaza
Myszolandia pisze:Sis ,jak coś to ja skopiowałam te zdjęcia wszystkie co nie pokazują się,to jak dziewczyny nie zdążą dosłać to własnie
'
Kociara82 pisze:
25.Puć od redaf
http://www.youtube.com/watch?v=R6ugsYfV ... re=related
Z ukochaną - Krulik
Kociara82 pisze:CZY KTOS MA SPOSOB NA CIAGLE WIESZAJACY SIE KURSOR? MYSZA JEST FUNKIEL NOWKA, SMIGANA, BO MAM JA OD OK.2 MIESIECY. JAK NI SIE KURSOR ZATNIE NA JAKIMS MIEJSCU TO MUSZE WALNAC MYSZA SOLIDNIE (AZ PEKNIE, CHOLERA JEDNA KIEDYS), BO INACZEJ SIE NIE "ODWIESI" ALBO PO DLUGIM CZASIE. TO JEST NOTORYCZNE, ZWLASZCZA, GDY MAM WRZUCAC FOTKI. NIE DZIEJE SIE TO TYLKO NA MIAU.DLATEGO Z TAKIM POSLIZGIEM DODAJE ZGLOSZENIA.
isabell36 pisze:Kociara82 pisze:CZY KTOS MA SPOSOB NA CIAGLE WIESZAJACY SIE KURSOR? MYSZA JEST FUNKIEL NOWKA, SMIGANA, BO MAM JA OD OK.2 MIESIECY. JAK NI SIE KURSOR ZATNIE NA JAKIMS MIEJSCU TO MUSZE WALNAC MYSZA SOLIDNIE (AZ PEKNIE, CHOLERA JEDNA KIEDYS), BO INACZEJ SIE NIE "ODWIESI" ALBO PO DLUGIM CZASIE. TO JEST NOTORYCZNE, ZWLASZCZA, GDY MAM WRZUCAC FOTKI. NIE DZIEJE SIE TO TYLKO NA MIAU.DLATEGO Z TAKIM POSLIZGIEM DODAJE ZGLOSZENIA.
mój osobisty informatyk mówi tak:
1. jak masz mysz bezprzewodową to wymień baterie![]()
2. jak mysz przewodowa na USB to wtyknij do drugiego gniazdka bo to może być luźne![]()
3. jak mysz jest przewodowa i nie pomoże zmiana gniazdka to przyjeżdżaj do Rewala z komputerem bo trzeba przeładować system![]()
4. możesz też spróbować sama:
a/ ściągnąć i uruchomić program ccleaner - wyczyści Ci i usunie niepotrzebne pliki
b/ jeżeli wiesz jak - to możesz zrobić defragmentację dysku: programy - akcesoria - narzędzia systemowe - defragmentator dysków - kliknąć defragmentuj i cierpliwie czekaj aż zrobi - nie utracisz żadnych danych tylko komputer zrobi porządek i wszystko poukłada
POWODZENIA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości