Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 22:05 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Sis ,jak coś to ja skopiowałam te zdjęcia wszystkie co nie pokazują się,to jak dziewczyny nie zdążą dosłać to własnie
'
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lut 14, 2012 23:06 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

SIĘ zglosilam, a co tam . Szans nie mam, ale chociaz koty sie publicznie pokaza :mrgreen:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto lut 14, 2012 23:10 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

ajtam,ajtam zara szans nie masz :lol:
A kićki z chęcią obaczymy a szo :lol:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lut 14, 2012 23:20 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Myszolandia pisze:Sis ,jak coś to ja skopiowałam te zdjęcia wszystkie co nie pokazują się,to jak dziewczyny nie zdążą dosłać to własnie
'

dzieki ci dobra duszo, jestes niezastapiona. Ze tesz ja wczesniej o tym nie pomyslalam.... :oops:
cholera, chcialam powrzucac jeszcze pare zgloszen ale moja mysza... @#$%^&*!~ tu sie cisna mi na usta bardzo niecenzuralne slowa. :evil:

CZY KTOS MA SPOSOB NA CIAGLE WIESZAJACY SIE KURSOR? MYSZA JEST FUNKIEL NOWKA, SMIGANA, BO MAM JA OD OK.2 MIESIECY. JAK NI SIE KURSOR ZATNIE NA JAKIMS MIEJSCU TO MUSZE WALNAC MYSZA SOLIDNIE (AZ PEKNIE, CHOLERA JEDNA KIEDYS), BO INACZEJ SIE NIE "ODWIESI" ALBO PO DLUGIM CZASIE. TO JEST NOTORYCZNE, ZWLASZCZA, GDY MAM WRZUCAC FOTKI. NIE DZIEJE SIE TO TYLKO NA MIAU. :evil: DLATEGO Z TAKIM POSLIZGIEM DODAJE ZGLOSZENIA.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 14, 2012 23:22 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

kya pisze:SIĘ zglosilam, a co tam . Szans nie mam, ale chociaz koty sie publicznie pokaza :mrgreen:

nigdy nie mow nigdy... a co do pochwalenia sie swoimi kociastymi... o to wlasnie chodzi :) :ok: a ze wiadomo, ze nie ma brzydkich kotow... ze wszystkie sa piekne, sa tylko zaniedbane i niekochane... to nic :) chodzi o to by popodziwiac to, co Panu Bogu udalo sie najlepiej :ok: :ok:

Kociara82

Post » Śro lut 15, 2012 8:41 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Chciałabym się zapytać, kiedy będą wklejone zdjęcia Olafka...
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro lut 15, 2012 9:08 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Wreszcie nadrobiłam zaległości. Ale one wszystkie są śliczne :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lut 15, 2012 9:42 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Myszolandia pisze:Sis ,jak coś to ja skopiowałam te zdjęcia wszystkie co nie pokazują się,to jak dziewczyny nie zdążą dosłać to własnie
'

zdjęcia niewidoczne są już widoczne :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 15, 2012 9:46 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Kociara82 pisze:
25.Puć od redaf
http://www.youtube.com/watch?v=R6ugsYfV ... re=related

Z ukochaną - Krulik

o mamusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak ja kocham takie filmiki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Więcej prosże więcej :ok: :ok: :ok:

No i teraz jestem w czarnej d*pie z głosowaniem :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 15, 2012 13:21 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Jeden kandydat ładniejszy od drugiego :)
Obrazek

ludwikaw

Od: Wto lis 02, 2010 22:51

Post » Śro lut 15, 2012 13:34 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

A gdzie zdjęcie Usi i Tojka i ich UKOCHANEGO drapaczka? :mrgreen: No bossskie są te zdjęcia :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 15, 2012 17:35 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

tego z drapaczkiem nie bylo w zgloszeniu :)

ide wstawiac co sie da, poki mysza jeszcze nie strajkuje

Kociara82

Post » Śro lut 15, 2012 17:58 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

Kociara82 pisze:CZY KTOS MA SPOSOB NA CIAGLE WIESZAJACY SIE KURSOR? MYSZA JEST FUNKIEL NOWKA, SMIGANA, BO MAM JA OD OK.2 MIESIECY. JAK NI SIE KURSOR ZATNIE NA JAKIMS MIEJSCU TO MUSZE WALNAC MYSZA SOLIDNIE (AZ PEKNIE, CHOLERA JEDNA KIEDYS), BO INACZEJ SIE NIE "ODWIESI" ALBO PO DLUGIM CZASIE. TO JEST NOTORYCZNE, ZWLASZCZA, GDY MAM WRZUCAC FOTKI. NIE DZIEJE SIE TO TYLKO NA MIAU. :evil: DLATEGO Z TAKIM POSLIZGIEM DODAJE ZGLOSZENIA.

mój osobisty informatyk mówi tak:
1. jak masz mysz bezprzewodową to wymień baterie :mrgreen:
2. jak mysz przewodowa na USB to wtyknij do drugiego gniazdka bo to może być luźne :D
3. jak mysz jest przewodowa i nie pomoże zmiana gniazdka to przyjeżdżaj do Rewala z komputerem bo trzeba przeładować system 8)
4. możesz też spróbować sama:
a/ ściągnąć i uruchomić program ccleaner - wyczyści Ci i usunie niepotrzebne pliki
b/ jeżeli wiesz jak - to możesz zrobić defragmentację dysku: programy - akcesoria - narzędzia systemowe - defragmentator dysków - kliknąć defragmentuj i cierpliwie czekaj aż zrobi - nie utracisz żadnych danych tylko komputer zrobi porządek i wszystko poukłada

:ryk: POWODZENIA :ryk:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Śro lut 15, 2012 18:00 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

No i teraz jestem w czarnej d*pie z głosowaniem :oops:

Nie tylko Ty :wink:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Śro lut 15, 2012 18:13 Re: Wybory Miss i Mistera miau-luty-słitaśnie,walentynkowo,love

isabell36 pisze:
Kociara82 pisze:CZY KTOS MA SPOSOB NA CIAGLE WIESZAJACY SIE KURSOR? MYSZA JEST FUNKIEL NOWKA, SMIGANA, BO MAM JA OD OK.2 MIESIECY. JAK NI SIE KURSOR ZATNIE NA JAKIMS MIEJSCU TO MUSZE WALNAC MYSZA SOLIDNIE (AZ PEKNIE, CHOLERA JEDNA KIEDYS), BO INACZEJ SIE NIE "ODWIESI" ALBO PO DLUGIM CZASIE. TO JEST NOTORYCZNE, ZWLASZCZA, GDY MAM WRZUCAC FOTKI. NIE DZIEJE SIE TO TYLKO NA MIAU. :evil: DLATEGO Z TAKIM POSLIZGIEM DODAJE ZGLOSZENIA.

mój osobisty informatyk mówi tak:
1. jak masz mysz bezprzewodową to wymień baterie :mrgreen:
2. jak mysz przewodowa na USB to wtyknij do drugiego gniazdka bo to może być luźne :D
3. jak mysz jest przewodowa i nie pomoże zmiana gniazdka to przyjeżdżaj do Rewala z komputerem bo trzeba przeładować system 8)
4. możesz też spróbować sama:
a/ ściągnąć i uruchomić program ccleaner - wyczyści Ci i usunie niepotrzebne pliki
b/ jeżeli wiesz jak - to możesz zrobić defragmentację dysku: programy - akcesoria - narzędzia systemowe - defragmentator dysków - kliknąć defragmentuj i cierpliwie czekaj aż zrobi - nie utracisz żadnych danych tylko komputer zrobi porządek i wszystko poukłada

:ryk: POWODZENIA :ryk:

dzieki, i tak mysle o reinstalce systemu, ale sama nie dam rady tego zrobic... mysze mam przewodowa, nie wytrzymalabym nerwowo przy bezprzewodowej :D Faktycznie, obadam gniazdko, bo przy starej myszy to samo sie dzialo, ale dopiero zaczynalo sie dziac, myslalam, ze to z mysza problem.

Kociara82

[poprzednia][następna]