Moderator: Moderatorzy
vip0 pisze: Tak jak Szejbal, dała mi konkretne zlecenie i w tym tygodniu powędrują do niej wymarzone kolczyki, dokładnie takie, jakie sobie życzyła.
Może któraś ma jakiś pomysł na swoją biżuterię- pisać!
Szejbal pisze:vip0 pisze: Tak jak Szejbal, dała mi konkretne zlecenie i w tym tygodniu powędrują do niej wymarzone kolczyki, dokładnie takie, jakie sobie życzyła.
Może któraś ma jakiś pomysł na swoją biżuterię- pisać!
Oj tak, tak![]()
To działa tak:
->>
->>
![]()
vip0 ->>
![]()
![]()
=
![]()
![]()
czyli: myślimy, kombinujemy jak to ma wyglądać ->> wpadamy na pomysł ->> piszemy do vip0 ->> otrzymujemy upragnioną rzecz = jesteśmy uradowane
Ania i jej Nitro pisze:Marzenko, swietny pomysl z ta bizuteria. Pomysle sobie co bym chciala, tylko nie dzisiaj, wczoraj impreza byla i glowa mnie moocno boli, zoladek mam scisniety i jedyne co przyjmuje, to sok pomidorowy...Juz nigdy wiecej![]()
Poprosilam przyjaciole o otwarcie Twojej przesylki i powiedziala, ze moge w ciemno dac pozytywa (troche aukcje jej sie pomieszyly, ale niewazne). Podobno bizu jest sliczna, chociaz bransoletka nie w jej stylu (mamy zupelnie odmienne upodobania), to i tak podoba jej sie, napisala, ze jest fajna i wesola, natomiast zachwycala sie kompletem z bursztynu, same achy i echy, ze jest przepiekna, delikatna, slicznie zrobiona. Nie moge sie doczekac kiedy mi wysle te cuda
puszatek pisze:jesteś cudowna![]()
i też nie rozumiem...dlaczego bazarek ma się skończyć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości