Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw lip 07, 2011 19:48 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

No to ja też się pochwalę. Wczoraj dotarł do mnie mój piękny pierścionek :D Dzisiaj w pracy wszyscy się nim zachwycali i stwierdzili, że idealnie do mnie pasuje.
Kamari, jeszcze raz bardzo dziękuję :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lip 08, 2011 13:22 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Obraz doszedł...jeszcze ładniejszy jak na zdjęciach...Teraz stary kazał mi monitorować aukcje co by jeszcze jakiegoś "Białego Kruka" nie przegapić 8O . Pozdrawiam serdecznie.
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pt lip 08, 2011 14:02 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

a ja czekam na swój jeszcze
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt lip 08, 2011 17:04 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Anda pisze:a ja czekam na swój jeszcze

Jak tak dalej pójdzie, to przywiozę ci go osobiście :roll: Poczta i dwóch kurierów odesłało mnie ze względu na gabaryty przesyłki :evil: Rozmawiałam jeszcze ze znajomą, która pracuje na poczcie. Powiedziała, żeby przyjść w poniedziałek, to mi go "przepchnie".
Jak nie, to wsiądę w pks i zrobię sobie wycieczkę.
Nie mogę tego zrozumieć, ludzie przez internet kupują różne duże rzeczy, lodówki, meble itd. To czym one są przewożone?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 08, 2011 17:17 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Może firmami kurierskimi wysyłąją

Mamy rodzinę w Węgrowie a dokładnie w Pniewniku. Będą jechac do nas niebawem.
To chyba blisko od Was.
Rzut beretem. Może to jest jakies rozwiązanie. Do nich zawieźć.
Nie wiem, czy oni po drodze do nas mogliby wstąpić do Was, bo oni jadą przez Wwę - odwożą siostrę.
Ale może Darek mógłby podjechac i odebrać ten obraz od Ciebie. Pomyślę.

Anda

Post » Pt lip 08, 2011 17:22 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Po Poczcie mogłabym się tego spodziewać, ale po firmach kurierskich :?: :twisted: To jakim cudem przywożą mi wielki wór żwirku, który sama ledwo przesuwam, a wymiary torby są porównywalne z wymiarami tego obrazu? Dziwni oni są :roll: Nie dość, że biorą za to spore pieniądze (jeżeli nie masz z nimi podpisanej umowy) to jeszcze musisz być w domu w godzinach, które im pasują - jakoś nie darzę sympatią kurierów.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lip 08, 2011 17:23 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Dwóch kurierów mi nie przyjeło paczki :evil:

Do Węgrowa mam blisko, mogę bez problemu podrzucić. Pytanie, czy im wejdzie do auta? Ja przewoziłam za przednimi siedzeniami lanosa.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 08, 2011 17:27 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Bianka 4 pisze:Po Poczcie mogłabym się tego spodziewać, ale po firmach kurierskich :?: :twisted: To jakim cudem przywożą mi wielki wór żwirku, który sama ledwo przesuwam, a wymiary torby są porównywalne z wymiarami tego obrazu? Dziwni oni są :roll: Nie dość, że biorą za to spore pieniądze (jeżeli nie masz z nimi podpisanej umowy) to jeszcze musisz być w domu w godzinach, które im pasują - jakoś nie darzę sympatią kurierów.

Kurierzy mają podane trzy wymiary, których paczka nie może przekraczać i jeszcze długość, której przekroczyć nie można.

Wysyłałam kiedyś kilka obrazów za granicę, zbiłam piękne pudło, zapakowałam i dumna pojechałam do kuriera. Pan obmierzył i powiedział, że nie wezmą, bo jeden z boków jest za długi o 10 cm. Musiałam przerabiać całe pudło :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 08, 2011 17:32 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Nie trafię za nimi.... :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lip 08, 2011 17:36 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Może do większych "formatów" trzeba mieć umowę z kurierem. Kiedyś kupiłam na allegro stary piękny mebel, siedzisko z litego drewna w kształcie trójkąta. Dwa krótsze boki miał 1,2 m długosci - wielki ciężki mebel. Przyjechał kurierem bez żadnych problemów :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 08, 2011 18:11 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

A próbowałaś UPS albo DPD? To właśnie któraś z tych firm przywoziła do mnie żwirek. Ale faktycznie możliwe, że dopiero jak masz z nimi podpisane umowy to wtedy przyjmują inne gabaryty :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt lip 08, 2011 18:32 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Obie te firmy odmówiły. Został mi jeszcze GLS. Jak opędzę jutro weterynarza, to do nich podjadę.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lip 08, 2011 18:33 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Gołąbeczka już w domu, jeszcze trochę otumaniona po narkozie, ale łazi :twisted: No i było małe sioo w kuwetce :dance: . Foty będą, jak mała będzie w lepszej formie.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt lip 08, 2011 19:00 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

kamari pisze:Obie te firmy odmówiły. Został mi jeszcze GLS. Jak opędzę jutro weterynarza, to do nich podjadę.

Kamari poczekaj, ja zadzwonię do Darka. Jeżeli możesz podwieźć do Pniewnika, to super. Na mapie to około 50km.
Zapytam kiedy będą.
A oni przywiozą jak będa mogli a jak sie nie zmieści to innym razem przywiozą, albo my odbierzemy jak podjedziemy.
Daj mi na pw swoja komórkę.

Anda

Post » Pt lip 08, 2011 19:18 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Anda pisze:
kamari pisze:Obie te firmy odmówiły. Został mi jeszcze GLS. Jak opędzę jutro weterynarza, to do nich podjadę.

Kamari poczekaj, ja zadzwonię do Darka. Jeżeli możesz podwieźć do Pniewnika, to super. Na mapie to około 50km.
Zapytam kiedy będą.
A oni przywiozą jak będa mogli a jak sie nie zmieści to innym razem przywiozą, albo my odbierzemy jak podjedziemy.
Daj mi na pw swoja komórkę.

wysłałam pw :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]