Rennatta pisze:Nietypowo: szukam osoby,która potrafi dobrze wyretuszować (ewentualnie dodać różne bajery typu tło itp.) zdjęcia.
Potrzebuję 3-4 dobrej jakości zdjęcia(tzn.mam takie,ale trzeba je fachowo upiększyć cobym ładnie wyglądała na Naszej Klasie).Widziałam zdjęcia Karolki na NK i się załamałam
(tj.są bardzo fajne).
mircea pisze:Rennatta pisze:Nietypowo: szukam osoby,która potrafi dobrze wyretuszować (ewentualnie dodać różne bajery typu tło itp.) zdjęcia.
Potrzebuję 3-4 dobrej jakości zdjęcia(tzn.mam takie,ale trzeba je fachowo upiększyć cobym ładnie wyglądała na Naszej Klasie).Widziałam zdjęcia Karolki na NK i się załamałam
(tj.są bardzo fajne).
tiaaaa.... a ja myślałam, że ten portal jest po to, by znajomych odszukać, a nie żeby się lansowaćo ja naiwna!
![]()
anulka111 pisze:Renatta femka robi emblematy...moze ci wyretuszuje zdjecie?
Rennatta pisze:Nietypowo: szukam osoby,która potrafi dobrze wyretuszować (ewentualnie dodać różne bajery typu tło itp.) zdjęcia.
mircea pisze:Rennatta pisze:Nietypowo: szukam osoby,która potrafi dobrze wyretuszować (ewentualnie dodać różne bajery typu tło itp.) zdjęcia.
Retusz + bajery to dla mnie rodzaj lansu.
Po prostu dziwi mnie, że ludzie robią takie rzeczy - po co? w jakim celu? żeby pokazać, że jest się innym/lepszym/piękniejszym niż w rzeczywistości? - to właśnie jest dla mnie niezrozumiałeZwłaszcza, że na NK są również osoby, które widzą nas dość często i pewnie lekko się dziwią widząc takie zdjęcia
Rozumiem retusz i poprawianie zdjęć nieostrych, zniszczonych które mają jakąś tam wartość sentymentalną na przykład (tutaj moje ukłony w stronę Sydney), ale upiększać się w celu zamieszczenia swej fotki na NK?
Zdjęcia dyplomowe u większości dobrych fotografów są retuszowane dlatego, że potem wędrują one za nami przez całe życie
anulka111 pisze:Renatta femka robi emblematy...moze ci wyretuszuje zdjecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości