daje x PLN + y BTW = 35.00 PLN
A teraz liczta sobie same ile jest czego

redaf pisze:W związku ze spuchnięciem zestawu:
daje x PLN + y BTW = 35.00 PLN
A teraz liczta sobie same ile jest czego

varia pisze:To ja daję 39.99 PLN, ale zamiast chińskiego znaczka, który pewnie, zamiast przynosić szczęście, jest japońską klątwą, poproszę zwłoki zająca.

dakota pisze:varia pisze:To ja daję 39.99 PLN, ale zamiast chińskiego znaczka, który pewnie, zamiast przynosić szczęście, jest japońską klątwą, poproszę zwłoki zająca.
no nie wiem![]()
życzysz sobie foto zdjęć?
edit: mam jeszcze zająca z jajami... wolisz?
dakota pisze:varia pisze:To ja daję 39.99 PLN, ale zamiast chińskiego znaczka, który pewnie, zamiast przynosić szczęście, jest japońską klątwą, poproszę zwłoki zająca.
no nie wiem![]()
życzysz sobie foto zdjęć?
edit: mam jeszcze zająca z jajami... wolisz?
varia pisze:To ja daję 39.99 PLN, ale zamiast chińskiego znaczka, który pewnie, zamiast przynosić szczęście, jest japońską klątwą, poproszę zwłoki zająca.

redaf pisze:varia pisze:To ja daję 39.99 PLN, ale zamiast chińskiego znaczka, który pewnie, zamiast przynosić szczęście, jest japońską klątwą, poproszę zwłoki zająca.
Dam 40.00 za znaczek.
Potrzymam nim w szachu tych co chcieliby mi wysłać Panią Babę.
Georg-inia pisze:jako, że widzę tu japońskie manekineko made in China oraz chińskie wisiorki made in Japanto mam zagadkę
albo jeszcze lepiej -uwielbianą przez wszystkich ankietę
![]()
co to jest? lub może bardziej: co to oznacza? dla ułatwienia podaję brzmienie fonetyczne: "Gangu no kuma"![]()
1. wieprzowinę w pięciu smakach
2. redaf, gdzie odcinek?
3. misiaka-przytulaka
4. pilota-samobójcę
5. nie wiem i nic mnie to nie obchodzi
6. nic nie oznacza, bo jest błąd w w ostatnim "wyrazie"
jako, że spodziewam się, iż wygra odpowiedź 5, to spadam sobie do domku, hyhy
Georg-inia pisze:co to oznacza? dla ułatwienia podaję brzmienie fonetyczne: "Gangu no kuma"![]()

enigma pisze:a mozna wybrac tylko jedna odpowiedz?
redaf pisze:Georg-inia pisze:co to oznacza? dla ułatwienia podaję brzmienie fonetyczne: "Gangu no kuma"![]()
Jak to co?
varia znów nic nie rozumie
Georg-inia pisze:redaf pisze:Georg-inia pisze:co to oznacza? dla ułatwienia podaję brzmienie fonetyczne: "Gangu no kuma"![]()
Jak to co?
varia znów nic nie rozumie
to by brzmiało "Varia nie kuma"

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości