Czekam na pieniążki , mam nadzieję że w przeciągu 3 dni będą na koncie.
Jak mi dasz link do miniaturki tego zdjęcia,to też wstawię do galerii.Dane do wpłaty chyba nadal masz,tak?Cieszę się,że ktoś skomentował te kulki,bo ja je tak ślę i ślę i ślę,a one jakby zapadały się w nicość i chyba gubiły gdzieś po drodze,bo nikt nic nie mówi...i tak już sobie myślałam,że bessęsu i że chyba zaprzestanę ich słania. Mam w odwodzie jeszcze kolorowe ping-pongianusia27 pisze:A kulki filcowe robią u nas furrorę
To chyba komplement był...dla puffek,albo dla koteczki z postu wyżej...Fleur pisze:![]()
![]()
justyna p pisze: A gratisowa filcowa piłeczka w pięknym czerwonym kolorze wzięla już udział w meczu Grysik kontra Chrobotek![]()
justyna p pisze:justyna p pisze: A gratisowa filcowa piłeczka w pięknym czerwonym kolorze wzięla już udział w meczu Grysik kontra Chrobotek![]()
U mnie piłeczka jest b często w ruchu
Pamiętam.
i moje koty się nie dowiedzą co to znaczy mieć filcową piłeczkę
passa pisze:Morelowa - nie roń łez - samą piłeczkę też możesz kupić.Ale o produkcji nic nie powiem,ja tylko dystrybuuję![]()
Emilka - fiolety na pewno będą,nie wiem czy Cię zainteresują

passa pisze:Emilka - o dziwo będę miała dla Ciebie propozycję,mimo tak wygórowanych wymagańAż boję się domyślać do czego to ma pasować
Wymagania w sumie nie są wcale wygórowane, tak to tylko brzmi
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 23 gości