PUFFOWISKO ® - Puffy ® dla kotów...+ Filcowa Nora ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pon lis 07, 2011 22:21 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Rezerwuję puffkę polarną nr 18 , jeśli można ofc :wink:
Czekam na pieniążki , mam nadzieję że w przeciągu 3 dni będą na koncie.
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pon lis 07, 2011 22:31 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Obrazek

A tu moja druga panienka , jak widać nie musiałam ją długo przekonywać , gdzie jest najlepsza miejscówka.
A kulki filcowe robią u nas furrorę :kotek:

anusia27

Post » Wto lis 08, 2011 13:02 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

:arrow: Betelgeuse - śliczną koteczkę masz ;)
:arrow: daga80 - pierwsza fotka najlepsza,z wywalonymi w bok giczałami ;) wstawiłam do galerii puff-kotów.Tunel fajny - może ja się przekwalifikuję na tunele? :roll: Takie z fajnymi wzorami...
:arrow: anusia27 - zarezerwowałam.Ale czy Tobie starczy kotów na tyle puff? :ryk: Jak mi dasz link do miniaturki tego zdjęcia,to też wstawię do galerii.Dane do wpłaty chyba nadal masz,tak?

:arrow: Gacusiowa - wpłata dotarła,dziękuję. Tkaniny też już u mnie i właśnie jestem na etapie zachwycania się polarem,który jest bardziej pluszem,niż tradycyjnym polarem.Jak skończę się napawać,to zacznę kroić ;) Sama bym sobie coś z niego zrobiła,tylko jeszcze nie zdecydowałam co ;) Jakaś narzuta na łóżko cycuś...

anusia27 pisze:A kulki filcowe robią u nas furrorę :kotek:
Cieszę się,że ktoś skomentował te kulki,bo ja je tak ślę i ślę i ślę,a one jakby zapadały się w nicość i chyba gubiły gdzieś po drodze,bo nikt nic nie mówi...i tak już sobie myślałam,że bessęsu i że chyba zaprzestanę ich słania. Mam w odwodzie jeszcze kolorowe ping-pongi ;)

Fleur pisze: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To chyba komplement był...dla puffek,albo dla koteczki z postu wyżej... :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Wto lis 08, 2011 13:07 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - premiera myszki ;)

justyna p pisze: A gratisowa filcowa piłeczka w pięknym czerwonym kolorze wzięla już udział w meczu Grysik kontra Chrobotek :lol:

U mnie piłeczka jest b często w ruchu :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto lis 08, 2011 13:31 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - legowiska,puffki - premiera myszki ;)

justyna p pisze:
justyna p pisze: A gratisowa filcowa piłeczka w pięknym czerwonym kolorze wzięla już udział w meczu Grysik kontra Chrobotek :lol:

U mnie piłeczka jest b często w ruchu :wink:

:ok: Pamiętam.
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto lis 08, 2011 17:19 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

A u mnie nie ma piłeczki :cry: i nie będzie bo nie zamawiam puffki :placz: i moje koty się nie dowiedzą co to znaczy mieć filcową piłeczkę :crying:

A ja sie nie dowiem pewnie jak się je robi... zżera mnie ciekawość jak sie robi filc, z którego piłeczki ...itd. Ale rozumiem - tajemnica producenta :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lis 08, 2011 17:40 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Można się w najbliższym czasie spodziewać jakiejś poduchy z multikolorowymi wstawkami? Kratka też ładna :)
Interesują mnie te mniejsze poduchy.
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Wto lis 08, 2011 17:52 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Morelowa - nie roń łez - samą piłeczkę też możesz kupić.Ale o produkcji nic nie powiem,ja tylko dystrybuuję 8) :arrow: Emilka - fiolety na pewno będą,nie wiem czy Cię zainteresują :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto lis 08, 2011 18:06 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

passa pisze:Morelowa - nie roń łez - samą piłeczkę też możesz kupić.Ale o produkcji nic nie powiem,ja tylko dystrybuuję 8) :arrow: Emilka - fiolety na pewno będą,nie wiem czy Cię zainteresują :D

Bardziej interesuje mnie czerwony,niebieski,zielony lub różowy. A najlepiej wszystko w jednym :lol: To jeżeli chodzi o wstawki, bo sama poducha może być szara,beżowa lub jakaś inna neutralana. Brązowa kratka też mi się podoba. Muszę tu częściej zerkać i będę cierpliwie czekać :lol: bo muszę przyznać, że Twoje poduchy wyjątkowo urodne, w porównaniu z tym co oferują w sklepach zoo :ok:
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Post » Wto lis 08, 2011 20:26 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Emilka - o dziwo będę miała dla Ciebie propozycję,mimo tak wygórowanych wymagań :lol: Aż boję się domyślać do czego to ma pasować :wink:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Wto lis 08, 2011 20:38 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

passa pisze:Emilka - o dziwo będę miała dla Ciebie propozycję,mimo tak wygórowanych wymagań :lol: Aż boję się domyślać do czego to ma pasować :wink:

hehehe trzymam za słowo :ok: Wymagania w sumie nie są wcale wygórowane, tak to tylko brzmi ;) Bo jak oglądałam Twoje wcześniejsze pufki kolorowe, to większość by mi pasowała :lol:
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Post » Śro lis 09, 2011 19:44 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Zaznaczam :)
Puffy piękne :ok:
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Śro lis 09, 2011 22:19 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Pieniążki za puffkę przelałam.
Adres do wysyłki ten co zawsze :wink:

anusia27

Post » Czw lis 10, 2011 13:56 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

anusia27 pisze:Pieniążki za puffkę przelałam.
Adres do wysyłki ten co zawsze :wink:
O.K. :ok:

A kogo my tu mamy...rudości zapadnięte... :mrgreen: kiciołek u fonji:

Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Post » Czw lis 10, 2011 14:30 Re: PUFFOLOGIA STOSOWANA - pufy dla kotów...Puffa Niebieska ;)

Czy załapałam się na puf i jego wysłanie 2.11.2011?
Wczoraj minął miesiąc od wysłania pieniędzy
Obrazek

MilusiaFionka

Od: Sob sty 29, 2011 19:00

[poprzednia][następna]