katikot pisze:Ja już jestem po degustacji chlebka (no dobra, po żarłocznym rzuceniu się) - przepyszny
Współlokatorstwo też zachwycone
Dzięęęęki

Moderator: Moderatorzy
katikot pisze:Ja już jestem po degustacji chlebka (no dobra, po żarłocznym rzuceniu się) - przepyszny
Współlokatorstwo też zachwycone
Kocuria pisze:u nas też już po degustacji, REWELACJA
Anno, będę się do Ciebie uśmiechać o zakwas i przepis. jak będziesz miała okazję, np. jak ci będę feliwaya podrzucać? dałoby się?
elzak3 pisze:A chlebki jeszcze będą? Szykuje mi się uroczystość rodzinna więc może tak byłby lepszy niz sklepowy?
Jaki on jest duży? Jak sklepowy bochenek czy wiekszy?
Pasibrzucha pisze:Możesz przyjść upiec u mnie, w piekarniku elektrycznym
Annazoo pisze:Chlebek odebrany i zapłacony.
.
Annazoo pisze:Nadal jednak służę zakwasem i przepisem. Warto!
galos3max pisze:Annazoo pisze:Nadal jednak służę zakwasem i przepisem. Warto!
ja poprosiłabym zakwas 2 razy jeśli można, bo mój mi zdechłnawet bez przepisu, bo ten mam
Annazoo pisze:galos3max pisze:Annazoo pisze:Nadal jednak służę zakwasem i przepisem. Warto!
ja poprosiłabym zakwas 2 razy jeśli można, bo mój mi zdechłnawet bez przepisu, bo ten mam
Teraz to zupełnie niemożliwe: jutro rano przenoszę się z całym majdanem w inne miejsce.
Po przeprowadzce namierzę w bagażach mąkę żytnią, rozmnożę zakwas i dam znać. Będzie to w ciągu tygodnia, bo i tak swój muszę nakarmić, żeby mi nie zdechł...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości