Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 17:35 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

MonikaSt pisze:Można zamówić nr 17 z czerwonym kamieniem zamiast turkusa?

Można, oczywiście...wszystko w tym naszyjniku można zmienić, nawet ten kłąb czarnych dżetów może być w innym kolorze :D .
Czy chciałabyś jakiś szczególny kamień, czy sama mam zdecydować?
Jeśli się juz zastanowisz, proszę o pw :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro wrz 07, 2011 17:42 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Ania i jej Nitro pisze:Ja. ja jeszcze :!: zalatana ostatnio jestem, ale kolce pomaranczowe 4 biore i pytanie o nr 20, dlugie sa, ladna ta czerwien?
Szczegoly wieczorem po robocie :1luvu:

Aniu, nr 20 to ciemniejsza, piękna, krwista czerwień, długość 5 cm.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 17:42 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Poganialas z zamowieniami i zagladaniem na bazarek, to teraz zasypiemy Cie pytaniami :wink:

Malgosiu, czy mozna zrobic kolce takie jak nr20, ale w kolorze niebieskim, blekitnym, ciemnoniebieskim, generalnie w odcieniu niebieskiego? Mam niebieskie oczy i mysle, ze fajnie by to razem wygladalo 8)
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Śro wrz 07, 2011 17:44 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

elaga pisze:Witam
Ja poproszę kolce nr 7 i 24
Pozdrawiam

Dziękuję, zaznaczyłam, wysyłam pw. :1luvu:

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 18:00 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Ania i jej Nitro pisze:Poganialas z zamowieniami i zagladaniem na bazarek, to teraz zasypiemy Cie pytaniami :wink:

Malgosiu, czy mozna zrobic kolce takie jak nr20, ale w kolorze niebieskim, blekitnym, ciemnoniebieskim, generalnie w odcieniu niebieskiego? Mam niebieskie oczy i mysle, ze fajnie by to razem wygladalo 8)

Dla mnie to przyjemność odpowiadać na wasze pytania :D .
Aniu, u mnie wszystko można :mrgreen: .
Zrobię, jakie sobie życzysz, będą śliczne, obiecuję.
Anusia, już nie będę pw pisać, cenę znasz, moje namiary masz, ja mam twoje, pójdzie w poniedziałek :D .

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 19:09 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Malgosiu, to ja poprosze takie niebieskie, dobierz odcien, ufam CI, ze beda piekne. To przelewam kase za 2 pary kolczykow.

Tylko, ze namiary podam CI inne na pw, do mojej mamy, bo poprzednia przesylka, ta z bursztynem jeszcze nie dotarla (info na dzien wczorajszy), i nie wiem czy to poczta znow dala ciala, czy moj odbiorca i informator cos nie tego :roll:

Nie moge sie doczekac kiedy moje cuda bazarkowe zostana do mnie przeslane (myslalam, ze uda mi sie we wrzesniu przyjechac do Polski i sama bym odebrala, ale nic z tego :? )i naciesze sie i pochwale nimi, a co :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Śro wrz 07, 2011 19:45 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Ania i jej Nitro pisze:Malgosiu, to ja poprosze takie niebieskie, dobierz odcien, ufam CI, ze beda piekne. To przelewam kase za 2 pary kolczykow.

Tylko, ze namiary podam CI inne na pw, do mojej mamy, bo poprzednia przesylka, ta z bursztynem jeszcze nie dotarla (info na dzien wczorajszy), i nie wiem czy to poczta znow dala ciala, czy moj odbiorca i informator cos nie tego :roll:

Nie moge sie doczekac kiedy moje cuda bazarkowe zostana do mnie przeslane (myslalam, ze uda mi sie we wrzesniu przyjechac do Polski i sama bym odebrala, ale nic z tego :? )i naciesze sie i pochwale nimi, a co :wink:

Aniu, napewno dojdzie, ja już do poczty sił nie mam :( ...jak mi tu dziewczyny piszą, kiedy przesyłki odebrały, to mi się włos prostuje :( .
Dobrze, wyślę na adres mamusi, nie ma problemu :D .

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 19:46 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Z tego wsystkiego nie wpisałam dzisiejszych nowości :mrgreen: .
Nr 33, 34 i 35.

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 20:47 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Jeszcze wieczorne hop :ok: i....dobrej nocy :D !

vip

Post » Śro wrz 07, 2011 22:20 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Malgosiu, tak w ogole mi sie przypomnialo przy okazji: te 2 bransoletki z poprzedniego zamowienia, to skrocilas troche do szczuplej lapy, takiej 17 max 18cm? Pamietam, ze napisalam Ci na pw, ze nadgarstek mam szczuply, obiecalam zmierzyc sie dokladnie, ale w koncu nie podalam CI tego rozmiaru... :roll:

Pozdrawiam i dobrej nocy zycze :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Śro wrz 07, 2011 22:22 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Góra :ok:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Czw wrz 08, 2011 9:43 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

:D :ok: .

vip

Post » Czw wrz 08, 2011 15:11 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Łoj, alem spadła :mrgreen: !

vip

Post » Czw wrz 08, 2011 16:59 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Jutro robię przelew za 17. Możesz zamienić rezerwację na "sprzedane" :)

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Czw wrz 08, 2011 18:50 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - OSTATNI TYDZIEŃ !!!

Koki-99 pisze:Jutro robię przelew za 17. Możesz zamienić rezerwację na "sprzedane" :)

Zmieniłam, bardzo dziękuję i poproszę o pw z danymi do wysyłki :D .

vip

[poprzednia][następna]