Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Czw paź 01, 2009 18:18 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

Ja też dostałam tylko PW z prośbą o adres. Nic nie przyszło...

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw paź 01, 2009 18:35 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

koko....proponuję tak jak Violi....napisz na wątku "przykra sprawa", żeby mój jeden głos nie zaginął
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw paź 01, 2009 19:14 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

Basica pisze:koko....proponuję tak jak Violi....napisz na wątku "przykra sprawa", żeby mój jeden głos nie zaginął

OK, do tej pory się wahałam, bo myślałam, że behemotka nie ma czasu po prostu, ale się odezwie i załatwi sprawę jakoś normalnie...

koko_

Post » Pt paź 02, 2009 9:23 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

Behemtoka właśnie jest na forum, ale nadal nie odpowiada.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Sob paź 10, 2009 20:04 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

ja nie wysłałam pieniędzy. nie dostałam żadnego pm pewno dzięki temu że się tu odezwałyście
Obrazek

malaria

Od: Nie maja 11, 2008 18:05

Post » Pon lis 09, 2009 23:21 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

No i tak.
Przykra sprawa, wiem. Opóźnienie w kilku przypadkach było spore. Tutaj oczywiście ja zawiniłam i wszystkich zainteresowanych szczerze przepraszam. Ale… dziewczyny, proszę, odrobinę zrozumienia. Złych chęci nie było, oszustwa też nie.
Gwoli wyjaśnienia: od otrzymania ostatniego przelewu do wysłania fantów minął cały 1 dzień (służę dowodem w postaci wydruku z konta). Jeśli zaś idzie o forum – zalogować się, owszem, zalogowałam, ale przeczytać wiadomości ani wysłać posta nie mogłam. Wywalało mnie ze strony. Dopiero od dzisiaj - owszem, z daleka - mam znowu normalny dostęp do miau i mogę pisać.

Wszystkie rzeczy w każdym razie zostały wysłane, proszę więc o odwołanie zbyt ostrych epitetów :wink: i mam nadzieję, że zapalimy wirtualną fajkę pokoju.

Do zawiedzionych wysłałam PW z dokładniejszymi wyjaśnieniami. Ufam, że teraz wszystko będzie jasne.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Wto lis 10, 2009 8:55 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

Zacytuję sama siebie, z wątku "Przykra sprawa", w którym to napisałam, że otrzymałam w końcu książkę.Sprawę uważam za zamkniętą.Książka już dawno przeczytana.Wyjaśnienia przyjmuję do wiadomości.

violavi pisze:
violavi pisze:
Ja niestety też zostałam oszukana przez behemotke.
Wpłaciłam za książkę i jej nie otrzymałam. Na zadane pytania co z książką , nie ma odpowiedzi, choć osoba ta regularnie loguje się na miau.

Cud jakiś czy coś?
Dziś dostałam książkę od behemotki. Wysłana 2 października.
Cieszę się bardzo, choć niesmak pozostał.
Nie byłoby tego całego szumu, wystarczyło się tylko komunikować behemotko, a nie olewać wszystkie pytania i kazać nam się denerwować.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Śro lis 11, 2009 12:01 Re: Bazarek książkowy na szczepienia Trzech Upierdliwych Szczyli

Ja przyjmuję wyjaśnienia, rozumiem i nie chcę już o tym pamiętać :wink:

koko_

[poprzednia]