****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Faktycznie, to miał być Gaspar. Ale jednak nie jest to Gaspar - inna plamka na nosku. Ale za to ta sama obróżka. Coś bazarek stanął w miejscu, może jednak ktoś policytuje?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Korciaczki - cudna kocia zastawa żeby nie było - moje świnki 3 czarne, ale 2 mają białe krawaciki (3 włosy na krzyż ), a jeden - białe futerko ...w miejscu... intymnym dość
rzucisz numer konta na priw? u mnie kiepsko - jak to po wypłacie , ale chętnie się cosik dorzucę - też nie cierpię mieć długów
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."