Kocurro pisze:rozumiem, że Miska jest tymczasem przeznaczonym do oddania po wyleczeniu?
jesteś osoba na forum nieznaną i zaczęłaś od zbierania pieniędzy w niejasnych okolicznościach - kilkukrotna zmiana beneficjenta nie pomogła w nabraniu zaufania
myslę, że w tej sytuacji najuczciwiej byłoby powiedziec, o którego weterynarza jest kotka, a wpłaty, po telefonicznym sprawdzeniu, winny być doikonywane na konto bankowe lecznicy
kocurro dokładnie mi o to samo chodziło. przepraszam, że pomyliłam włocławek z wrocławiem- ale po prostu jak przeczytałam dziś o kolejnej zmianie celowości zbiórki, to aż mną zatrzęsło. pulcia jest młoda i mam nadzieję, ze jej intencje są dobre, a że jest również nowa na forum, nie wzbudziło to niestety mojego zaufania.....z góry przepraszam za moja nadgorliwość, ale trzeba być czujnym jeżeli chodzi o finanse.
mam nadzieję, że dziewczyna wciągnie sie powoli w zasady obowiązujące na forum miau i następna zbiórka nie wywoła tylu niejasnych przemyśleń.
zgadzam się też z faktem- że wpłaty forumowiczy powinny iść bezpośrednio na gabinet weterynarza