Piękne, Piękne Dzięki Ewkaaewkaa pisze:bluzeczki nr 3 i 4 start

Moderator: Moderatorzy
Piękne, Piękne Dzięki Ewkaaewkaa pisze:bluzeczki nr 3 i 4 start
iza71koty pisze:Dziewczyny ja Was przepraszam, bo miałam jeszcze ciuszkow dołożyć ale ciągle czasu brakuje na wszystko. Postaram się lepiej przygotować do kolejnego Bazarku ciuszkowego. Mamy teraz trochę kłopotów finansowych. Był problem z karmą dla kociaczków. Proszę bądżcie z nami juz wkrótce
No to Super. Czasu zaoszczedzisz, a kociaki jaką radoche będą miały z pełnych brzusiówXAgaX pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny ja Was przepraszam, bo miałam jeszcze ciuszkow dołożyć ale ciągle czasu brakuje na wszystko. Postaram się lepiej przygotować do kolejnego Bazarku ciuszkowego. Mamy teraz trochę kłopotów finansowych. Był problem z karmą dla kociaczków. Proszę bądżcie z nami juz wkrótce
widzę, że sporo ciuchów jest w moim rozmiarze (ja jestem taka 42/44), więc zamiast latać po sklepach będę latać po bazarkach
iza71koty pisze:No to Super. Czasu zaoszczedzisz, a kociaki jaką radoche będą miały z pełnych brzusiówXAgaX pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny ja Was przepraszam, bo miałam jeszcze ciuszkow dołożyć ale ciągle czasu brakuje na wszystko. Postaram się lepiej przygotować do kolejnego Bazarku ciuszkowego. Mamy teraz trochę kłopotów finansowych. Był problem z karmą dla kociaczków. Proszę bądżcie z nami juz wkrótce
widzę, że sporo ciuchów jest w moim rozmiarze (ja jestem taka 42/44), więc zamiast latać po sklepach będę latać po bazarkach
iza71koty pisze:Na metce tej bluzki są podane wymiary europejskie. Podam dokładnie
D 36
UK 10
F 38
US 7
I 40
No to ja już sama niewiem.Ale muszę Ci powiedzieć ze generalnie to ona zbyt duża nie jest.Ja noszę 36 i myślę że to raczej ten rozmiar.
No to rzeczywiście dziwne. Przed chwilką zmierzyłam po raz kolejny bo aż sama zaczełam mieć watpliwości czy czegoś nie pomyliłam no i wychodzi tak samo jak podałam na 1 stronie.XAgaX pisze:iza71koty pisze:Na metce tej bluzki są podane wymiary europejskie. Podam dokładnie
D 36
UK 10
F 38
US 7
I 40
No to ja już sama niewiem.Ale muszę Ci powiedzieć ze generalnie to ona zbyt duża nie jest.Ja noszę 36 i myślę że to raczej ten rozmiar.
zgodnie z tym co piszesz to jest 36 właśnie- ja niestety w niżej 40tki się nie wbijętylko że te rozmiary na 1 stronie wskazują na co najmniej 42
Śliczne Dzięki Aniu cania c pisze:Apaszkę nr 2 za 10 poproszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość