Btw - galla, powiedz mi pls jak to się robi, że się chudnie a cyc się nie zmniejsza?

Moderator: Moderatorzy
Patsy pisze:Btw - galla, powiedz mi pls jak to się robi, że się chudnie a cyc się nie zmniejsza?![]()
aga9955 pisze:klania sie posiadaczka 75 Dmaskara i wcale nie chce zmalec w trakcie odchudzania
galla pisze:aga9955 pisze:klania sie posiadaczka 75 Dmaskara i wcale nie chce zmalec w trakcie odchudzania
O, ja mam tak samo
Żaden wątek biuściastych, nigdzie nie idę. Nie będę się męczyć obciskającymi stanikami tylko po to, żeby se cycki z pleców zebrać i jeszcze bardziej powiększyć. Ja większych już nie chcę
aga9955 pisze:galla pisze:aga9955 pisze:klania sie posiadaczka 75 Dmaskara i wcale nie chce zmalec w trakcie odchudzania
O, ja mam tak samo
Żaden wątek biuściastych, nigdzie nie idę. Nie będę się męczyć obciskającymi stanikami tylko po to, żeby se cycki z pleców zebrać i jeszcze bardziej powiększyć. Ja większych już nie chcę
o nie ja tez nie ide....mnie tam wstyd
cyce jak donice:)
![]()
![]()
okropnosc...a kupic stanik koszmar....
Patsy pisze:muszę przyznać, że zdecydowanie mi się jakość cycożycia poprawiła, od kiedy weszłam na wątek Biuściastych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości