» Pt mar 14, 2008 0:00
Pani Nujazz, pomaganie sprawia mi przyjemność. Jestem humanistką, a nie ogrodniczką, a to co robię i wiem na temat roślin to tylko lata praktyki i fakt, że lubię rośliny. Nie bardzo rozumiem to co Pani napisała, tak samo jak nie rozumiem na co się Pani obraziła. Uświadomiła mi Pani jednak, że nie warto wychylać się ani z uprzejmością, ani z wiedzą, ani z pomocą gdyż wcześniej czy później natrafiam na forum na agresję w stosunku do mnie. To forum nie jest moim miejscem pracy, a każdy bazarek, każda "mądra" odpowiedź nie wypisuje się tu sama, zdjęcia też nie wklejają się same. Na tym forum jestem przy okazji i przy okazji udzielam rad. Jeśli nie mam czasu wychodzę z założenia, że mam do czynienia z ludźmi inteligentnymi i będą umieli przeczytać informacje na bazarkach. Po to wystawiłam bazarków kilka. To co tu robię to moja dobra wola i nie zamierzam się użerać z tak dziwnymi osobami. Nie jestem Pani pachołkiem, a Pani nie jest moją petentką bo to nie urząd ani nie sklep. Nie rozumiem też wywyższania Pani osoby jako dającej pieniądze bo ja te pieniądze też daję.
W każdym razie uświadomiła mi Pani jako trzecia osoba na tym forum, że nie warto być uczynnym, grzecznym czy opanowanym gdyż uważa się wówczas, że można od takiej osoby tylko wymagać albo ją sponiewierać.
I jeszcze jedno, nie dopuściłabym do tego aby wygrała Pani ten bazarek, zalicytowałabym sama z innego loginu i wpłaciła sama te pieniądze na zawarty w temacie cel, a to ze względu na Pani obrażoną, wcześniejszą wypowiedź.