Hortensja ogrodowa limonkowa piękna - na Krasnystaw KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 13, 2008 10:21

Zakończenie dziś o 22:00 :twisted:
Obrazek Obrazek

mestudio

Od: Pon gru 31, 2007 17:44

Post » Czw mar 13, 2008 12:06

sorry :oops: na usprawiedliwienie dodam,ze jestem chora..chyba musze zmierzyc temperature ;)
30 zatem :)

i chyba cos sobie dobiore z innych bazarkow, co bys polecila na taras od poldniowej strony?

Nujazz

Od: Sob paź 20, 2007 14:45

Post » Czw mar 13, 2008 13:25

Zerknij na dwa inne bazarki, te słoneczne. Tam jest kilka roślin na słońce. Są też opisy, a ja nie wiem jak duży ten taras. Może dziurawiec?
Obrazek Obrazek

mestudio

Post » Czw mar 13, 2008 13:32

hmmm no cóż mam powiedzieć.. ok, w takim razie poprzestanę na Hortensji, chyba, ze ktoś mnie przelicytuje

Nujazz

Post » Czw mar 13, 2008 14:12

???? czy ja coś zrobiłam nie tak? Wystawiam roślinki konkretne aby pomóć innym, zapraszam na inne bazarki właśnie z roślinkami dokładnie opisanymi bo nie wiem kto jaką ma przestrzeń, ale naprawdę nie wiem co robię źle
Obrazek Obrazek

mestudio

Post » Czw mar 13, 2008 19:28

no to 31 :P
www.mintandlavender.pl

lawenda99

Od: Nie lip 22, 2007 16:24

Post » Czw mar 13, 2008 23:25

8O A ja licytuje, aby pomoc innym.. i fajnie by bylo nie byc traktowana jak natretna petentka. Wydaje mi sie, ze mozna uprzejmie odpowiedziec,ze udzielalas juz poprzednich wyjasnien, albo je przekleic...skad mam wiedziec, czy wielkosc tarasu determinuje gatunek roslin? Ty sie zawodowo zajmujesz ogrodnictwem, nie ja...

W kazdym razie licytacja ladnie sie rozwinela, nie wygralam, wiec nie ma juz zadnego problemu

Nujazz

Post » Czw mar 13, 2008 23:35

ja nic nie widziałam w tej wypowiedzi niegrzecznego... 8O

mestudio chyba też "wystawia bazarki żeby pomóc innym", a skoro na pierwszej stronie są dwa bazarki ze słonecznym miejscem w tytule więc można zerknąć po prostu i przeczytać...
www.mintandlavender.pl

lawenda99

Od: Nie lip 22, 2007 16:24

Post » Pt mar 14, 2008 0:00

Pani Nujazz, pomaganie sprawia mi przyjemność. Jestem humanistką, a nie ogrodniczką, a to co robię i wiem na temat roślin to tylko lata praktyki i fakt, że lubię rośliny. Nie bardzo rozumiem to co Pani napisała, tak samo jak nie rozumiem na co się Pani obraziła. Uświadomiła mi Pani jednak, że nie warto wychylać się ani z uprzejmością, ani z wiedzą, ani z pomocą gdyż wcześniej czy później natrafiam na forum na agresję w stosunku do mnie. To forum nie jest moim miejscem pracy, a każdy bazarek, każda "mądra" odpowiedź nie wypisuje się tu sama, zdjęcia też nie wklejają się same. Na tym forum jestem przy okazji i przy okazji udzielam rad. Jeśli nie mam czasu wychodzę z założenia, że mam do czynienia z ludźmi inteligentnymi i będą umieli przeczytać informacje na bazarkach. Po to wystawiłam bazarków kilka. To co tu robię to moja dobra wola i nie zamierzam się użerać z tak dziwnymi osobami. Nie jestem Pani pachołkiem, a Pani nie jest moją petentką bo to nie urząd ani nie sklep. Nie rozumiem też wywyższania Pani osoby jako dającej pieniądze bo ja te pieniądze też daję.
W każdym razie uświadomiła mi Pani jako trzecia osoba na tym forum, że nie warto być uczynnym, grzecznym czy opanowanym gdyż uważa się wówczas, że można od takiej osoby tylko wymagać albo ją sponiewierać.
I jeszcze jedno, nie dopuściłabym do tego aby wygrała Pani ten bazarek, zalicytowałabym sama z innego loginu i wpłaciła sama te pieniądze na zawarty w temacie cel, a to ze względu na Pani obrażoną, wcześniejszą wypowiedź.

mestudio

Post » Pt mar 14, 2008 17:46

dziękuję mestudio :D i lawendzie99 :D

31 zł to ponad pół sterylki
Obrazek Obrazek

ranka

Od: Śro cze 08, 2005 16:10

[poprzednia]