Moderator: Moderatorzy
moka1 pisze:35 !
Jana pisze:ariel ciągle ratuje jakieś koty, często są to bardzo trudne (i kosztowne) przypadki. Dziewczyna jest skromna i nie pisze o tym jak jej jest ciężko.
Teraz ratuje Omenę, kotkę, którą znalazła mama ariel, na ulicy, w kałuży krwi. Omena prawdopodobnie została potrącona przez samochód, dwa razy, ma urazy głowy - zadrutowane podniebienie i szczękę, a także dostała w tył, bo ma połamaną miednicę. Zajrzyjcie do wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=65755
Omena teraz jest w szpitaliku w lecznicy, po trudnej (i drogiej) operacji, karmiona convalescence instant.
Na finansowanie ratowania jej życia wystawiam platerowanego (silver plated) kotka. Kotek jest ozdobą sam w sobie, ale ma też funkcję użyteczną, może pełnić rolę trzymacza pierścionkówJest nowy, w oryginalnym opakowaniu.
![]()
Startujemy od 10,00 zł. + koszty przesyłki, aukcja potrwa tydzień od pierwszej oferty.
Ponieważ jakiś czas temu w moim domu była panleukopenia informuję, że kotka kupiłam i obfociłam z myślą o KB już latem, sporo przed tą chorobą, jednak wciąż były pilniejsze sprawy i nie miałam głowy do wystawiania aukcji. Kotek zapakowany w pudełko leżał sobie kilka miesięcy na dnie reklamówki z fantami na bazarek i nie wyjmowałam go wcale. Nie sądzę aby stanowił ryzyko, ale na wszelki wypadek uprzedzam, żeby wszyscy licytujący byli tego świadomi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości