KOCIE LNIANE SERWETKI OD CIOCI BASI - na tymczasy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 05, 2007 21:11

Ruach pisze:
Aleba pisze:Dzisiaj mnie olśniło. Muszę kupić prezent na urodziny dla przyjaciółki - kociary. Serwetki będą w sam raz.
Chciałabym 4: 2 ciemnozielone i 2 szare - o ile są, bo szare są w spisie dwa razy (?) z różną liczbą "ocalałych" sztuk.

Aleba... i się przypominam że jesteś wmontowana w dostarczenie MOICH 4 serwetek, tytulem odwiedzenia błekitnookich kociambrów ...

rzekłam :P

Twoje serwetki są już u mnie od ponad tygodnia, tylko ja taka niepozbierana jestem :oops: Dobrze, że się przypominasz.
Realnie to odwiedziny pewnie wypadną w przyszłym tygodniu, bo w tym już trochę za dużo mam na głowie. Ale wproszę się na pewno 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro wrz 05, 2007 21:20

przejrzałam serwetki zestawiłam stan faktyczny z listą, uporządkowałam listę kolorów (przy niektórych dzis mam inne pomysły na nazwy :roll: )

zapraszam!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw wrz 06, 2007 10:00

Aleba pisze:
Ruach pisze:
Aleba pisze:Dzisiaj mnie olśniło. Muszę kupić prezent na urodziny dla przyjaciółki - kociary. Serwetki będą w sam raz.
Chciałabym 4: 2 ciemnozielone i 2 szare - o ile są, bo szare są w spisie dwa razy (?) z różną liczbą "ocalałych" sztuk.

Aleba... i się przypominam że jesteś wmontowana w dostarczenie MOICH 4 serwetek, tytulem odwiedzenia błekitnookich kociambrów ...

rzekłam :P

Twoje serwetki są już u mnie od ponad tygodnia, tylko ja taka niepozbierana jestem :oops: Dobrze, że się przypominasz.
Realnie to odwiedziny pewnie wypadną w przyszłym tygodniu, bo w tym już trochę za dużo mam na głowie. Ale wproszę się na pewno 8)

a to superowo :P

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pt wrz 14, 2007 16:26

Przypominam o istnieniu sewetek, jednak w obecnej sytuacji mogę je zaoferować TYLKO osobom mającym wyłącznie zaszczepione koty, lub też sewetki mogą odleżakować ze 3 miesiące u moich rodziców (bez kotów) i dopiero zostać wysłane...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro wrz 19, 2007 16:01

Melduję, że serwetki dotarły i są śliczne :D Dzięki!!

Yagutka

Od: Nie paź 01, 2006 17:27

Post » Śro wrz 19, 2007 20:15

podbiję sobie serwetki, bo piękne są :)
a panleuko kosztuje...

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

[poprzednia]