Kosze wiklinowe na lecznie Nurii.POMÓŻCIE.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 20, 2006 9:10

Miciułka pisze:A nie prościej byloby wpłacać bezpośrednio na konto fundacji???

Też o to pytałam i odzewu brak :evil: Po co komplikować? Jaki sens ma zbieranie pieniędzy na własnym koncie po to tylko żeby je potem przesłać dalej. Skoro mają trafić do fundacji posiadającej konto...
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Śro gru 20, 2006 9:24

A Dakota_20 nie miala juz podobnych problemow na Kocim Bazarku? :roll:

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Śro gru 20, 2006 10:19

Biedne zwierzę, brak mi słow...

Chetnie bym wpłaciła na konto fundacji bo kosz nie potrzebujemy...
Aga_

Post » Śro gru 20, 2006 21:44

Jak sami piszecie forum ma zasady. Ja również je mam. I pieniądze za kosze trafią na moje konto potem ja przeleję kasę na konto fundacji.

Tych, którzy licytowali na 1 stronie proszę o potwierdzenie licytacji.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do licytacji.

Dakota_20

Od: Śro lip 26, 2006 21:23

Post » Czw gru 21, 2006 8:48

Dakota_20 pisze:Jak sami piszecie forum ma zasady. Ja również je mam. I pieniądze za kosze trafią na moje konto potem ja przeleję kasę na konto fundacji.

Dakoto20 - to Ty przystępujesz do aukcji na forum i to Ty powinnaś dostosować się do przyjętych tu zasad.
Ponieważ aukcje te nia mają formalnego gwaranta transakcji, sensownych zabezpieczeniem interesów obu stron jest układ - wysyłka towaru po potwierdzeniu dotarcia pieniędzy od beneficjenta, a nie do osoby wystawiającej.

Poza tym nie poinformowałaś pytających, jak rozwiązujesz pokrycie kosztów przesyłki, które będą wynosiły co najmniej 10 złotych, czy pokryjesz je Ty, czy nabywca ma byc gotowy na ich poniesienie.

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Czw gru 21, 2006 10:44

Dakota_20 pisze:Jak sami piszecie forum ma zasady. Ja również je mam. I pieniądze za kosze trafią na moje konto potem ja przeleję kasę na konto fundacji.

Trafią jeśli znajdą się chętni, którzy zaakceptują Twoje zasady. Bo doprawdy bardzo to dziwne zasady...

Aga_ możesz pomóc Nurii np wpłacając na konto Fundacji (wystarczy kliknąć na bannerek w podpisie Biafry) :wink:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw gru 21, 2006 11:21

A jaki jest cel tych Twoich zasad???Robienie wałów czy co???Bo,sorry,ale innego uargumentowania nie widzę.Ja wycofuję się z aukcji.
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Czw gru 21, 2006 23:12

Taki kosz bez problemow moge kupic w Leclercu chyba. Ale chcialam tutaj, bo ten biedny kon...itd.
Teraz juz zglupialam.
Troche to za bardzo poplatane jak dla mnie.
Przeciez szybciej pieniadze dotra wplacone bezposrednio na fundacje, a Ciebie omina koszty przelewow.
Sama juz nie wiem... Poki to wszystko sie nie wyklaruje ide za Miciulka.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

[poprzednia]