Czarni braciszkowie kluczykowi- dla Lemusia

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt cze 09, 2006 11:51

Ja też YES YES YES Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

beata_m

Od: Czw maja 18, 2006 8:17

Post » Pt cze 09, 2006 12:00

Majszczur pisze:
Blond Tornado pisze:
Majszczur pisze:ja prawie nowa jestem i czegoś nie wiem :oops: :oops: dlaczego akurat enduro kolportuje trumienki :oops: :oops: :?:

Może nie kolportuje, poczytać można tutaj:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44801

Przeczytałam i ło matko!
To ja tu o żwirkach, sikach, rodowodach i partacznych wetach czytam, a wy takie perełki chowacie !!! :twisted: Dusić się musiałam i śmiechy łykać, bo w chałupie grobowa (sic!) cisza być musiała - jakaś pindka TŻowi wykasowała plik z prezentacją na jutro rano nad którą miesiącammi pracował. A tak chciałam mu przeczytać jak stereotyp bogobojnej babci-kociary został przełamany jak osikany kołek...

o kurczaki a mnie zaraz prezes z pracy wysiuda :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

beata_m

Post » Pt cze 09, 2006 12:47

W obliczu groźby zamachu na moje życie za kupowanie w pseudohodowli zdradź mi, Blond Tornado, co z taki entuzjazmem przyjęły Majszczur i beata_m :oops:
(bo bedziesz mnie miała na sumieniu - jak nie umrę z rąk mściwych forumowiczów, to na pewno z ciekawości :twisted: )
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 09, 2006 13:03

hihi Kicoraka zaraz ciekawość zeżre Obrazek
Obrazek

beata_m

Post » Pt cze 09, 2006 13:06

huraaaaaaaaaaaa wróciły moje zwierzaczki podpisowe Obrazek
Obrazek

beata_m

Post » Pt cze 09, 2006 13:25

Blond Tornado, nie daj się :lol:
Kicorek usiłuje cie szantażować a to nieładnie :evil:
(z szantażystami i terrorystami się nie negocjuje a tym bardziej nie ulega się im)
Wiedz tylko, że jesteśmy ci wdzięczne :1luvu:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Pt cze 09, 2006 13:26

:placz:

Kicorek

Post » Pt cze 09, 2006 15:13

Kicorek pisze::placz:

no i widzicie coście narobiły, nie dość że podstepnie wciągnięta w proceder nielegalnych transakcji kociętami z dzikiej zagramanicznej CHodoffli to jeszcze ryczy i mi nowy sprzęt zalewa :? Kicor przestań bo mi się klawiatura od wilgoci wypaczy :evil:

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt cze 09, 2006 15:19

Nie przestanę, dopóki się nie dowiem, o co biega
:placz:

Kicorek

Post » Pt cze 09, 2006 17:43

Już ujawniam, nie chciałabym, żeby nam Kiciorek zalał jeszcze jeden powiatObrazek
Otóż moje Najdroższe Licytujące wykazały się ogromną dozą ciepła i życzliwośći- zgodziły się wszystkie na adopcję kotków i wspomożenie Lemusia. Kwota końcowa licytacji 35 PLN będzie ceną kompletu kociaków. A jakie fajne domy je czekają. Dziękuję z całego serca!
Obrazek
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pt cze 09, 2006 17:54

Blond Tornado pisze:Już ujawniam, nie chciałabym, żeby nam Kiciorek zalał jeszcze jeden powiatObrazek
Otóż moje Najdroższe Licytujące wykazały się ogromną dozą ciepła i życzliwośći- zgodziły się wszystkie na adopcję kotków i wspomożenie Lemusia. Kwota końcowa licytacji 35 PLN będzie ceną kompletu kociaków. A jakie fajne domy je czekają. Dziękuję z całego serca!
Obrazek

konteczko dla Lemusia plizzz.
tylko jedno pytanko :?: równocześnie licytuje na Lemusia w innej aukcji. Czy mogę przelać sumę z tych aukcji jednorazowo na jedno konto :?:
Ostatnio sypie mi się wszystko w kompie i nie mogę dostać się do banku przez net, a jak będę przelewać na poczcie to musiałabym opłacić niepotrzebnie dwukrotnie koszt operacji, szkoda bo nawet te grosze wolę dac na czarne futro białaczkowe zamiast Poczcie Polskiej...

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt cze 09, 2006 17:55

Blond Tornado pisze:Już ujawniam, nie chciałabym, żeby nam Kiciorek zalał jeszcze jeden powiatObrazek
Obrazek

Czyli za mniejszą kasę wypuszczasz więcej kociąt w świat, tak? :twisted: :wink:
:1luvu:

Kicorek

Post » Pt cze 09, 2006 17:57

Kicorek pisze:
Obrazek

Czyli za mniejszą kasę wypuszczasz więcej kociąt w świat, tak? :twisted: :wink:
:1luvu:

Recydywa 8)
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt cze 09, 2006 17:59

Kiciorku, Twój kotek był bardziej rasowy :ryk:
Pozostałe są na kolanka 8)
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Post » Pt cze 09, 2006 18:00

Majszczur pisze:konteczko dla Lemusia plizzz.
tylko jedno pytanko :?: równocześnie licytuje na Lemusia w innej aukcji. Czy mogę przelać sumę z tych aukcji jednorazowo na jedno konto :?:
Ostatnio sypie mi się wszystko w kompie i nie mogę dostać się do banku przez net, a jak będę przelewać na poczcie to musiałabym opłacić niepotrzebnie dwukrotnie koszt operacji, szkoda bo nawet te grosze wolę dac na czarne futro białaczkowe zamiast Poczcie Polskiej...

Magdo, myślę, że spokojnie możesz przelać razem.
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

[poprzednia][następna]