Majszczur pisze:Blond Tornado pisze:Majszczur pisze:ja prawie nowa jestem i czegoś nie wiem![]()
dlaczego akurat enduro kolportuje trumienki
![]()
![]()
Może nie kolportuje, poczytać można tutaj:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=44801
Przeczytałam i ło matko!
To ja tu o żwirkach, sikach, rodowodach i partacznych wetach czytam, a wy takie perełki chowacie !!!Dusić się musiałam i śmiechy łykać, bo w chałupie grobowa (sic!) cisza być musiała - jakaś pindka TŻowi wykasowała plik z prezentacją na jutro rano nad którą miesiącammi pracował. A tak chciałam mu przeczytać jak stereotyp bogobojnej babci-kociary został przełamany jak osikany kołek...

Kicorek pisze::placz:

Blond Tornado pisze:Już ujawniam, nie chciałabym, żeby nam Kiciorek zalał jeszcze jeden powiat
Otóż moje Najdroższe Licytujące wykazały się ogromną dozą ciepła i życzliwośći- zgodziły się wszystkie na adopcję kotków i wspomożenie Lemusia. Kwota końcowa licytacji 35 PLN będzie ceną kompletu kociaków. A jakie fajne domy je czekają. Dziękuję z całego serca!
Blond Tornado pisze:Już ujawniam, nie chciałabym, żeby nam Kiciorek zalał jeszcze jeden powiat
Otóż moje Najdroższe Licytujące wykazały się ogromną dozą ciepła i życzliwośći- zgodziły się wszystkie na adopcję kotków i wspomożenie Lemusia. Kwota końcowa licytacji 35 PLN będzie ceną kompletu kociaków. A jakie fajne domy je czekają. Dziękuję z całego serca!

Kicorek pisze:Blond Tornado pisze:Już ujawniam, nie chciałabym, żeby nam Kiciorek zalał jeszcze jeden powiat
Czyli za mniejszą kasę wypuszczasz więcej kociąt w świat, tak?![]()
![]()

Majszczur pisze:konteczko dla Lemusia plizzz.
tylko jedno pytankorównocześnie licytuje na Lemusia w innej aukcji. Czy mogę przelać sumę z tych aukcji jednorazowo na jedno konto
![]()
Ostatnio sypie mi się wszystko w kompie i nie mogę dostać się do banku przez net, a jak będę przelewać na poczcie to musiałabym opłacić niepotrzebnie dwukrotnie koszt operacji, szkoda bo nawet te grosze wolę dac na czarne futro białaczkowe zamiast Poczcie Polskiej...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości