Pausiu, szukaj, gdzie robią dobrze, a nie tanio

No... chyba, że znajdziesz dwa w jednym - to super

Jak już znajdziesz dobrą wg Ciebie lecznicę, podaj tu jej dane. Postaramy się dowiedzieć, czy warto korzystać z usług tej właśnie lecznicy

Myślę, że rozumiesz dlaczego jesteśmy nieufni, nie tak dawno pojawiło się tu parę osób proszących o pomoc w sterylizacjach, czasem w karmieniu itp, które po prostu chciały wyłudzić pieniądze...
Ps. Czy nie ma w okolicach Pausi żadnego forumowicza, który mógłby polecić jej dobrą lecznicę, a przy okazji pośredniczyć w przekazie pieniążków i pomóc jej w sterylizacjach?
EDIT: Sprawdziłam... z Poręby (jeśli mówimy o tej samej) do Katowic jest około 35-40km, to niedaleko. Forumowiczów z Katowic trochę mamy. Następnie z Poręby do Tarnowskich Gór jest również około 40km, a tam mogliby pomóc Ryśka i Jarek (gdyby się zgodzili pomóc oczywiście).
Myślę, że opcja z Tarnowskimi Górami jest bardzo dobra, Ryśka zna na miejscu fachowców, koteczki byłyby pod świetną opieką, a Ty XAgaX przekazałabyś ewentualnie pieniądze bezpośrednio Ryśce. (Przepraszam Ryśko za rozważanie Twojej pomocy bez Twojej wiedzy...

)